Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na notebook Lenovo E580 20KS0064MC

Od: accur odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

chci si pořídit nový notebook za cenu okolo 20 tisíc včetně DPH.

Vybíral jsem a zaujal mne model Lenovo Thinkpad E580 v konfiguraci 20KS0064MC.

Jaký je váš názor na tento notebook? Existuje za podobné peníze nějaký "lepší" od konkurence?

Berte moji otázku prosím jako poslední orientační kontrolu před jeho nákupem.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

0x

Mně se líbí :) Nevidím jedinou chybku, za ty peníze slušný stroj. Snad bych postrádal jen Display Port, ale jen že jsem na něj zvyklý. DP se dá získat redukcí z HDMI.

Jen se nemůžu u těchhle ThinkPadů zbavit toho podivného dojmu z toho vysokého "bezel" lemu pod displejem. Připadá mi to takové humpolácké, v době kdy se rámečky zužují a 0,5cm rámeček okolo displeje už pomalu vychází z módy a zase se zužuje, si Lenovo klidně nasolí několik centimetrů. Ale může to být kvůli pevnosti konstrukce, asi to má důvod ..

Já mám také podobné Lenovo na práci a také mám tenhle vysoký bezel :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]