Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uloz.to nefunguje

Od: sabina odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,
nejde mi uložto jsem zoufalá. Jde Vám?
Díky Sabina

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, ano, stránka funguje (i vyhledávání souborů). Zkuste jiný prohlížeč nebo si vyčistěte ten stávající (cookies a mezipaměť). Možná pomůže jen zmáčknout 2x klávesu F5. Zdravím!

hodnocení

3x

Mně funguje. Vyhledávání i stahování. Chyba bude u vás.

Zkuste restartovat počítač, vyčistit cache a cookies, případně zkusit i jiný prohlížeč.

hodnocení

2x

Dobrý den. Tak včera fungovalo normálně a dnes nenajde žádný soubor. Ale když se přihlásím a najedu na své soubory, tak se objeví a jdou i stáhnout.

Tak v tuhle chvíli funguje vyhledávač i stahuje.

hodnocení

1x

Normálně funguje.

hodnocení

0x

Mně funguje normálně (teda stahovat ani ukládat jsem nezkoušel).

hodnocení

0x

Mě taky funguje, stahování v pohodě.

sabina
hodnocení

Nejde na žádném zařízení, poskytovatel internetu O2. Na datech od T-Mobile jde.
Zkuste se tedy obrátit na podporu O2, když u jiného poskytovatele funguje. Já mám pevné připojení od O2 a s ulož.to problém nemám.

Dobrý den. Mám také pevný od o2 a funguje normálně. Teď vyzkoušeno.

hodnocení

0x

Mě funguje, mám internet O2 :)

nikoloki
hodnocení

0x

Funguje nefunguje - vyhledávání v ulož.to nic nenachází :( ...

rigel
hodnocení

0x

včera v pohodě, dnes vyhledávání na ulozto nefunguje ( nic nenajde ) . připojení pevná linka O2

karel556*
01.11.18 10:43
hodnocení

0x

Mě ano

hannelore
hodnocení

0x

Take jsem si zoufala, ze neuvidim nejposlednejsi dil Panstvi Downton s titulkama (Anglicani, to jsou mistri) - neslo ulozit vubec nic. I hledala jsem, hledala, az jsem vsechno zavrela a restartovala pocitac. Ted to klape jako na dratkach, tak to zkuste! Zda se, ze i masiny maji sve dny.

hodnocení

0x

Tedy být zoufalý z toho, že mi nejde uloz.to, to je síla*zed*

hodnocení

0x

karel556, hannelore - Možná by neškodilo si všimnout, že se tazatelka ptala přesně před měsícem. Vaší "aktuální" odpověď tedy jistě nadšeně uvítala ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]