Mám 4 měsíce starý notebook s OS Windows 10, dnes jsem ho zapnul a po chvíli začal hlásit, že jsou v něm chyby a že se restartuje. Po 9 hodinách (kdy už bylo sečteno 100 %) se nic nestalo, notebook je pořád zapnutý a nic se neděje. Klávesnice nefunguje, vypnout nejde... Prosím pomozte
Jde odpojit baterie? V těchto situacích asi jen tvrdý reset... Tu několik vteřin držet tlačítko on/off nebo vypnout elektřinu... Nové zapnutí by mělo naběhnout v poslední funkční verzi.
vaclavik
Myslím že nejde, zkusím to a děkuji.
slavo*
Baterie musí jít vyměnit - mě to stalo nedávno u WIN 7 - sekly se a na nic nereagovaly, tak jsem odpojil napájení a vyndal baterii - jinak pokud se odpojí napájení ze sítě tak baterie se za několik hodin vybije neboli pokud klesne kapacita batere pod nastavené procenta tak počítač se vypne sám.
Tak nějak Na XP uděláš vše co potřebuješ, jsou méně náročné a seknutí je dost nepravděpodobné. Samozřejmě nemůžeš tam mít nejaktuálnější software, ale pro nenáročné uživatele to bohatě stačí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.