Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvukové zařízení po aktualizaci nefunguje

Od: lucky* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, po poslední aktualizaci Win 10 mi přestal fungovat zvuk, hlásí: Není nainstalováno žádné výstupní zařízení. Instalace, přeinstalace, obnovení do předposlední aktualizace, vrácení do továrního nastavení, úprava nastavení podle rádce při potížích, ve správci zvukového zařízení ... Nic nepomohlo. Nevíte, co by ještě mohlo pomoct? Díky za rady.

doplněno 13.10.18 13:58:

Děkuju za rady. NTB koupený před půl rokem přímo s Win 10, jen jsem bohužel nezakázala automatické aktualizace. Ve Správci zařízení nemám vůbec nic, ani vstupní ani výstupní zařízení, všechno hlásí že není nic nainstalováno. Poradce při řešení potíží nenachází problém nebo jen radí restart NTB.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Většinou stačí origo ovladače zvukový. Máte tušení, jaký máte hw?
doplněno 13.10.18 15:37: Reklamuje,... U nového ntb nebudete v BIOSu čarovat... Počítejte že vám opět vše dají do továrního nastavení. Zálohuje si všechna data a vymazte např. Certifikáty banky.
lucky*
hodnocení

Tak to bohužel netuším, NTB jsem koupila přímo s Win 10. Všechno bylo v poho do poslední aktualizace.

olinl
hodnocení

0x
Zkus odpojit a po chvíli či po restartu PC znovu zapojit do zdířky pro výstup/vstup vnějšího zdroje konektor(y) zařízení reproduktoru(ů). Systém by se měl snažit najít ovladače. Nech samozřejmě zapnutý internet či Wi-Fi.
lucky*
hodnocení

To jsem zkoušela, bohužel nic.

olinl
Ještě mě napadá, že u win 7 jde v Microsoft Windows update odinstalovat poslední, vlastně jakoukoli aktualizaci, takže u desítek by to mělo jít také-nevzpomínám si přesně, vždy bylo vše OK). Jinak opravdu jako poslední a z 99% neúčinnou možností je vytahnout/odpojit baterie od ntb-pokud jsou odpojovací.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nějak se mně nezdá, že po všech těch "psích kusech"stále nejde zvuk. To nevidíte zvukovku ani ve Správci zařízení? Zkoušela jste v BIOSu (na poslední záložce) nastavit na výchozí (default), uložit a restart PC? No, jestli nic nepomůže, tak si kupte externí zvukovku např. viz odkaz - není drahá, je dobrá, funguje okamžitě a nepotřebuje ovladače (má své). Zdravím!

alza.cz/...

lucky*
hodnocení

Do BIOSu nevím, jak se dostat, tomuhle nerozumím. Mohl bys dát návod, prosím? Děkuju.

slavo*

Do biosu se lze jedině dostat ještě před tím než se začne nahrávat operační systém z disku.

Postup není stejný pro všechny počítače.

Většinou se jedná o rychlé tisknutí nebo držení některé klávesy - del, F8, F1, F10 a pod.

Pokud člověk tomu alespoň trošku nerozumí tak tam radši nechodit.

Při startu počítač postupuje dle instrukcí v biosu.

pokud by se tam něco "zvrtalo" mohlo by se stát, že počítač vůbec nenastartuje.

karel556*

To není dobrej nápad navádět ji lézt do biosu když si to neumí nastavit ani v nastavení Windows*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]