Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace fotografií - existuje to?

Od: aja1946® odpovědí: 4 změna:

Jsem laik, tak se mi prosím nesmějte. Jedna známá mi tvrdí, že jí někdo nainstaloval aplikaci do mobilu, že když udělá mobilem fotku, ve stejný okamžik se jí uloží jak do mobilu tak do notebooku, tvrdí,že je třeba u moře, fotí mobilem a fotku bude mít i doma v pc, je to možné? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to v pohodě možné, sám to mám taky tak nastavené - fotky se mi synchronizují na Google Fotky.

hodnocení

2x

Ano, je to možné. Fotky se uloží do mobilu, z něj do cloudu a odtud do zvolených zařízení (třeba až je někdo zapne). Jen popkud se synchronizace děje přes datové připojení, může se to v cizině prodražit. Já mám zapnutou synchronizace jen přes wifi (fotky se odesílají až se dostanu na wifi).

hodnocení

1x

Spíš si myslím že používá cloud, ve skutečnosti se ji to ukládá na cloudový server. Jinak by ten svůj notebook musela mýt furt zapnutý, to je dost nepravděpodobné.

doplněno 12.10.18 21:14:

oprava: mít, ne mýt*haha*

hodnocení

1x

Ano, je to možné. Onen zmiňovaný cloud není nic jiného, než to, že se fotka uloží na internet. Pomocí synchronizovaných účtů si ji pak uživatel může zobrazit na kterémkoli zařízení, které je na internet připojeno. Takže třeba i na televizi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]