Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soubor se nedá v tabletu přehrát?

Od: oluska odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jen Taková maličkost. Poslala jsem kamarádce mailem nějakou nahrávku z diktafonu, soubor formátu wma. Píše mi, že se jí to nedaří v tabletu otevřít. Copak v tabletu Tento soubor nejde přehrát přes Windows Media Player? Má prosím někdo zkušenost? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

2x

WMP pravděpodobně tento formát nepodporuje. Zkus nainstalovat zdarma přehrávač VLC, ten ho podporuje určitě. Druhá možnost je tento formát konvertovat na jiný, který WMP podporuje. Vhodný converter si můžeš najít zde (i tec VLC přehrávač):

mujsoubor.cz/...

oluska
12.10.18 12:06
hodnocení

*srdce*

still10k*
hodnocení

2x

Windows Media Player formát WMA (Windows Media Audio) stoprocentně podporuje. Pokud ho nechce přehrát, tak možná proto, že má ten soubor nesprávné parametry, nebo je poškozený, nebo tomu brání něco v tabletu.

Má ten tablet skutečně Windows? Není v něm třeba Android?

Zkuste jiný přehrávač. Pokud to stále nebude fungovat, tak v první řadě ověřte jestli je soubor opravdu funkční (např. přehráním v jiném přístroji - pc, mobil, apod.)

hodnocení

0x

Dobrý den. Zkuste ten VLC, ten je dobrý, ale soubory WMA mě přehrává i WMP. Je ale pravda, že mám nainstalovaný K-Lite Codec Pack. Jen si nepamatuji, jestli jsem ho nainstaloval kvůli tomu, že by nepřehrával WMP soubory WMA, nebo kvůli něčemu jinému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]