Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HTML odkaz na rajče.net z aplikace

Od: katerinajk odpovědí: 1 změna:

dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak v aplikaci rajče.net získat html odkaz obrázku,který jsem právě nahrála? do inzerce nechci vkládat obrázek celý,protože je zpoplatněný,ale pouze odkaz. v této aplikaci mi to nejde..

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nevím nevím, ale mám pocit, že HTML tagy vám vložit stejně nepůjdou. Většina adminů html tagy blokuje - zde také :)

Jediné co můžete je vložit URL odkaz a ten vidíte:

1) po otevření obrázku máte odkaz přímo v adresním řádku např oldahorak.rajce.idnes.cz/... (fotka vybrána čistě náhodně *andel*)

2) po otevření obrázku je pod každým obrázkem několik tlačítek jak fotku sdílet : facebook, twitter, trvalý odkaz i HTML... a z každého lze vypreparovat onen odkaz - nejsnáze asi přes trvalý odkaz viz rajce.net/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]