Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravit chybu? 0x80070570?

Od: blk88 odpovědí: 11 změna:

dobrý den, při převodu ze složky do mp3 přehrávače mi neustále ukazuje chybu-0x80070570---- písnička nejde převést do mp3. prosím , kdo by mi poradil? děkuji!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

2x

Tahle chyba se může vyskytovat při vadě úložiště. Zkusil bych formát úložiště v přehrávači. Ale může to být i z jiných příčin.

MP3 a MP4 přehrávače občas nabízí při přenosu souborů možnost převodu formátu, nebo jen prosté překopírování souboru. Nemáte tam nastavený převod formátu? Jestli ano, tak ho zkuste vypnout a přenést soubor do MP3 přehrávače jako data.

blk88
hodnocení

dobrý den stahuji třeba z -my-free-mp3s.com ale i z jiných odkazů, zkontroloval jsem disk C iD disk a nebyly tam žádné chyby. prosím lze tedy rozpoznat špatnou písničku nebo dobrou? když jsem pak zkusil převést jinou skladbu, tak to bylo ok. díky za pomoc

still10k*

Tak zřejmě má váš MP3-přehrávač jen nízkou toleranci pro parametry mp3 souborů, které je ochotný přehrát (může mít třeba limit na bitrate).

Najděte takový mp3 soubor, který funguje (jak přenos z PC, tak i v přehrávači), poznamejte si jeho parametry a do takové podoby pak překonverujte všechny mp3 písničky, které si stáhnete z netu. Program na zobrazení parametrů mp3 souboru lehce najdete někde po netu, například MediaInfo, obsahuje češtinu, podrobné vlastnosti zobrazíte: Menu: Zobrazit -> Strom.

Ke konvertování lze použít třeba Format Factory, v něm lze snadno vytvořit profil s parametry výstupu, který pak jen jednoduše zvolíte a všechny vybrané skladby se převedou s pomocí tohoto profilu se stejnými parametry. Překonvertované soubory pak jen přesunete do přehrávače a máte jistotu, že to bude fungovat. Když se to správně nastaví, je to pak otázka několika kliknutí a vše je hotovo :)

blk88
hodnocení

dobrý den, omlouvám se k této chybě došlo při kopírování ze složky do kapesního mp3 přehrávače- prosím je nějaký postup na opravu? děkuji všem za pomoc-přeji hezký den!

still10k*

Výše píšete, že některé písničky se povedlo přesunout v pořádku a jiné ne. Je to tak?

Tak si ujasníme situaci, k této chybě dojde, když se snažíte přesunout JAKÝKOLIV soubor mp3 z počítače do MP-přehrávače, nebo JEDEN konrétní soubor a jiný jde normálně? Přehrávač máte předpokládám připojený k USB počítače, předpokládám správně? A kdy přesně počítač ukáže tuhle chybu? Když přetáhnete soubor, tak okamžitě po tom, nebo předtím ještě něco uděláte?

hodnocení

0x

Jestli chceš písničku převést do formátu mp3, tak zkus jiný konvertor (třeba Format Factory). Pokud to nepůjde, je stávající nahrávka poškozená. Zkus ji stáhnout znova, předpokládám, že je od někud z internetu. Příště toho napiš víc, dá se pak lépe poradit.

blk88
hodnocení

dobrý den, stáhnu například skupinu-písničky, mám to ve složce, pak připojím kapesní mp3 přehrávač a ze složky kopíruji písničky do toho přehrávače, kopíruji po jedné písničce když tu písničku mám v kapesním přehrávači , tak se přesvědčím zda hraje, ale windows media player mi oznámí že písničku nelze přehrát. dalo by se tahle činnost kopírování provádět přes vlc media player? děkuji za pomoc všem!

zdenda89® - vlc player sice mám v počítači, ale nepoužívám ho. Pro přehrávání hudby používám Spider Player. Pro mě je super. A pro úpravu i střih hudby a pak případnou konverzi Audacity.Lze ukládat v různých formátech, tedy i mp3. Také už se mi stalo, že soubor nešel přehrát, tak jsem se snažil stáhnout ho z jného místa, někdy třeba i studiové video (kvůli kvalitě) a pak jsem hudbu z videa extrahoval do mp3 a upravil jsem začátek a konec, aby tam nebylo dlouhé ticho. Je dobré také použít mp3.gain, pro srovnání hlasitosti všech skladeb.

blk88
hodnocení

dobrý den, to jsem zkoušel převést písničku přes format factory. ale když ji kopíruji ze složky do kapesního mp3. ve složce mi písnička hraje a má i ve vlastnostech -podrobnosti dobu trvání a přenosovou rychlost a když jsem ji zkopíroval do mp3, tak ve vlastnosti-podrobnosti tam přenosová rychlost a doba trvání vůbec nebyly, včera jsem zformátoval sd kartu- zvolil jsem rychlost pomalou. pak jsem zkusil tam zkopírovat písničky-zatím ok. děkuji za radu !

blk88
hodnocení

dobrý den stahuju hudbu například- my-free-mp3.net, centralwar.eu, wa4all.com, mp3hits, nebo z youtube. díky

Zkus použít např. mp3 jam. Napíšeš jméno zpěváka, nebo název skladby a vyskočí ti mraky míst uložení. Pak si vybereš ke stažení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]