Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi napsat zavinac na klavesnici

Od: sarka* odpovědí: 4 změna:

Dobry den, mam novou klavesnici Rapoo nejde mi napsat na ni zavinac poradite mi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fram
hodnocení

5x

Zavináč (@) lze na české klávesnici napsat několika způsoby. Záleží na rozložení vaší klávesnice a je třeba vyzkoušet, který ze způsob je pro vás použitelný. První a nejčastěji používaná kombinace je [pravý Alt] + [V]. Klávesa pravý Alt je někdy také označena [Alt Gr]. Druhou cestou jak napsat zavináč je stisknutí a držení klávesy [levý Alt] a na numerické klávesnici postupně stisknout klávesy [6] a [4]. Třetí možnost jak napsat znak @ je stisknutí kombinace kláves [levý Ctrl] + [levý Alt] + [V]. Případně v nejhorším vybrat z mapy znaků Windows.*poctar*.Mezi anglickou a českou klávesnicí můžete přepínat pomocí klávesové zkratky Ctrl+Shift nebo (levý) Alt+Shift.

asd1
hodnocení

3x

pravý Alt + v

hodnocení

0x

Dobrý den. Nebo levý Alt+ 64 (čísla postupně). A ještě jde pravý ALT+ CTRL(společně) a k tomu v.

doplněno 06.10.18 12:41:

Jak píše fram tu variantu s pravým CTRL+ ALT a V, tak mě to jde i s levým CTRL+ ALT a V.

sarka*
hodnocení

me to na tyhle klavesnici maly vubec nejde.mela sem velikou genius a vsechny kombinace zavinace sli.

doplněno 06.10.18 16:57:

oprava:uz to jde mockrat vsem dekuji jste hodny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma napsat zavináč

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]