Nejste přihlášen/a.
Jak na FB uložit fotky, ale aby zůstaly v pořadí jako v PC: 001 - 067?
Když je tam přesypu, tak jsou na FB zpřeházené a nepochopil jsem, podle čeho se seřadily.
Dík předem za odpo.
JJ
Zkrachovaly všechny pokusy o seřazení mých fotek na Facebooku.
viz. FB "Jiří Jaša" Album "Jak šel čas"
Nenašel by se tady někdo, kdo by mi to byl schopen udělat, tedy seřadit podle očíslování fotek (za úplatu samozřejmě!)
Fotky mám očíslované, vyzkoušel jsem jim všem přiřadit i stejný datum a nepomohlo.
Už si fakt nevím rady a je to pro mě dost důležité. Prosím !
JJ
Budete muset, nemáte na výběr. Vlastně máte, fotky neukládat v daném pořadí, ale náhodně. Facebook má tzv. mezipaměť dvě minuty. Vyzkoušejte to na pěti fotkách a uvidíte.
Pokud máš Facebook veřejný a na fotkách jsou nějaké osoby, tak si od nich vyžádej písemný souhlas, že můžeš jejich fotky zveřejnit. Pokud jsi ty fotky nefotil sám, tak taky souhlas od autora fotografií. A nedej bóže, aby to byly fotky stažené někde z internetu. To by tě tuplem mohlo přijít pěkně draho. Už se stalo. I kamarád prásknul kamaráda a ten se nestačil divit, že zveřejnil svoji vlastní fotku, ale tu fotku pořídil někdo jiný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.