Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám problém. Když připojím repráky k pc a něco pustím, neni zvuk dobrý. Ozývá se to jakoby zdálky, jakoby nebyl úplně zastrčený konektor, nevím jak to popsat, ale připojení a vše je v pořádku. Pc to není, je nový a repráky také. Když jsem připojila jiné repráky, které jsou zaručeně v pořádku, opakovalo se to samé-zase špatný zvuk, jakoby zdálky. Nevíte co s tím? Děkuji. Simona
Takový zvuk "zdálky" bývá pokud je přerušený společný mínus kabely/konektorů (reproduktory hrají jen rozdílovou složku stereo). To ale nejspíš nebude Váš případ, pokud máte repráky zaručeně v pořádku a PC nejspíš v pořádku.
Máte repráky, asi 2+0, v zelené zdiřce PC? Máte vše dobře nastaveno v mixeru, tj. v ovládacích panelech většinou "Správce zvuku Realtek"?
vše jsem kontrolovala v nástrojích i v panelech...zkoušela jsem si s tím trochu pohrát ale zbytečně, výsledek stejný
Tak abychom to nějak vyřešili.
1) Jsou repráky zapojeny vzadu v zelené zdířce?
2) Co jste kontrolovala v panelech?
3) Fungovalo to někdy správně?
4) Je to integrovaná zvukovka nebo v PCI/PCIe slotu?
5) Špatně hraje jen určitý přehrávač nebo všechny přehrávače?
1) ano jsou
2) zkoušela jsem všechno vyladit, pohrát si se zvukem...nic nepomohlo
3) nikdy to správně nefungovalo
4)netuším![]()
5) hrají špatně všechny přehrávače
zkusit tam dát jiný kabel, pokud nezabere tak zkusit reproduktory na jiném zdroji zvuku (hifi nebo rádio s výstupem) a když budou hrát správně tak je špatná zvuková karta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.