Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde odesílat pošta

Od: slavka* odpovědí: 5 změna:

Můžete mi někdo poradit, jak odeslat mail? Odesílám poštu ze Seznamu a píše mi to tuhle zprávu. Došlá pošta je v pořádku. Děkuji za radu.

Důvod / Reason:
---------------

5.7.1 szn; sender is banned

Permanent Failure - Delivery not authorized, message refused

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

3x

Schránka je zablokována. Může jít o prolomení hesla, napadení spambotem, atp. Kontaktujte online technickou podporu, tam vám pomohou problém vyřešit.
napoveda.seznam.cz/...

hodnocení

2x

Sender is banned = odesílatel je zablokován. A tím odesílatelem jsi ty.

jezevec*
hodnocení

1x

Odesílatel je blokován
Trvalá porucha - Odeslání nepotvrzeno, zpráva odmítnuta

Takže asi píšeš někomu, kdo o tvou zprávu zrovna dvakrát nestojí...

slavka*
hodnocení

Děkuji všem za odpověď. Minulý týden mi bylo oznámeno, že se mi někdo z Afgánistánu a ještě z jedné země (už nevím, jaké) naboural do pošty. Nevěnovala jsem tomu pozornost a dnes už mi nešlo psát maily. Tak jsem změnila heslo a všechno už funguje. Díky, jste skvělí.

chikeet
hodnocení

0x

Díky za téma. Řešili jsme teď stejný problém u přítele, který měl hodně slabé heslo.
Jako první krok bych doporučila podívat se do Odeslaných. Pokud je tam hodně stejných zpráv s divným obsahem odeslaných +- ve stejný čas, tak není ani potřeba kontaktovat podporu a je to rovnou na změnu hesla.
Doporučuju nové heslo o délce aspoň 10 znaků a obsahující aspoň jeden speciální znak (třeba pomlčka, tečka apod.). To je asi nejjednodušší upgrade a výsledek může být pořád zapamatovatelný (protože tenhle problém mívají typicky oldschooleři, kteří mají odpor k password managerům a hesla nosí v hlavě).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]