Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube, soukromá videa

Od: droid odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

potřebuji na youtube sdílet video s ostatními lidmi, ale tak, aby tito lidé nemohli odeslat odkaz ostatním lidem. Při nahrávání se mi ukázalo okno kam zadám emailové adresy lidí, u kterých chci, aby video bylo vidět. Po nahrání už jsem takové okno nikde nenašel. U nastavení je zde pouze možnost měnit veřejné, soukromé a neveřejné. Jak se mění UI na youtube tak jsem to nenašel ani na návodech na internetu. Všude je návod jak to udělat se starým interface, kde to bylo vcelku jasně dané. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

To se Vám nepodaří. Jakmile cokoliv vložíte do internetu a někomu zpřístupníte, nemůžete už nijak ovlivnit stažení obsahu (videa), jeho přeposílání, případně zaslání odkazu ke shlédnutí či stažení dalším osobám. A neovlivnilo by to ani pouhé zaslání někomu na e-mail → příjemce může Váš obsah upravit, přeposlat, zveřejnit, ...

droid
hodnocení

Další funkce -> Autorská práva -> (staré UI)

hodnocení

0x

Nastav video na neveřejné. Video pak uvidí pouze ten, komu pošleš odkaz.

To ovšem nezabrání tomu, aby onen známý neposlal odkaz dál. A o to myslím tazateli jde.

OK - sorry, to jsem přehlídnul.

hodnocení

0x

To podle mě nejde a nenapadá mě ani teoretický způsob jak to udělat. Ikdyž si video zabezpečíte jakkoliv, tak si jej stejně bude moci někdo při prvním shlédnutí moci vygrabovat případně natočit třeba i jen na blbý telefon a sdílet tak už "své" video s vaším videem dále.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]