Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC-nenabehne obraz

Od: paschkep odpovědí: 9 změna:

Ahoj mam problem s PC kdyz ho zapnu vubec nenaběhne obraz ..normalně všechno hrci stejne jenom obraz nenabehne .. myslim ze jsem zkousel vymenit grafickou kartu ,ramky,i HDD a porad to neslo ..ale mozna jsou spatne i ty dily jsou to sunty stare ..zkousel jsem i restartovat bios a neslo,monitor 100% fuknční :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrburns*
hodnocení

2x

podle me zakladovka nedavno my taky odesla a delalo to uplne to samy co tobe

doplněno 31.12.08 11:12:

akorat jeste co znamena to "myslim" ze sem zkousel vymenit grafiku zkousel nebo ne?

slajs*
hodnocení

2x

možná je chyba v kabelu... V horším případě odešel AGP slot nebo něco na desce. Ano, a zkušel jsi ji vyměnit nebo ne? :)

paschkep
hodnocení

no to "myslim" to znamena ze jsem to vymenil ale muze ta nahradní graficka karta bit taky spatna ..*smich*;)..a se zakladní deskou jsem nic nedelal dneska jsem zkousel jeste HDD a to bylo taky v poradku ,,napadlo me nemuze to bit zakladni deskou nebo proceserem?to jsem jeste neyvskousel a nemam jak ..

slajs*

zkus na to připojit jinej monitor od kamaráda kterej víš že jde... pak se můžeš s řešením dostat dál :)

paschkep
hodnocení

jo a monitorem to tky neni uz jsem to zkousel ...!a hlavne:sviti me dve diody cervena a zelena ..zelena sviti furt ale cervena by mela blikat kdyz neco nabiha ale ona ted sviti furt ..cim to podle tebe je?

slajs*

může to bejt kabelem... vyzkoušej jinej monitor... jestli nepujde tak to je buď grafika, nebo deska a to by bylo úplně v háji.

az vyloucis drobne komponenty a to hlavne grafiku a pameti- zkus je po jedny a hlavne taky zdroj, tak zjistis ze je bud v haji cpu- mala sance a nebo proste odesla deska- velka sance

vtippe
hodnocení

0x

Pokud má grafická karta možnost vga i digitálního připojení, může být odpálený jeden z nich. Zkus to vyměnit na druhý. To, že svítí i červená kontrolka, může být třeba tím, že běží spuštěný checkdisk. Měl jsem podobný problém.

luk*
hodnocení

0x

Ahoj :)

a co pípání, je slyšet?

Hlavně se ujisti, že je repro zapojené :-D

Pokud pípání slyšet je, tak sem napiš kolikrát pípne a délku pípání

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]