Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazat histirii v počítači

Od: marin* odpovědí: 3 změna:
Poraďte, jak smazat historii v počítači?
Historii najdu, otevřu, ale po stisknutí tlačítka delete se nic nestane.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nenynka*
hodnocení

0x
Na liště nahoře v pravo je HISTORIE na to klikni a otevře se ti okno v levo-tam si dej ZOBRAZIT -jak to chceš-dle DATA, WEBOV0HO SERVRU atd..a pak klikni na to co chceš smazat pravým tlačítkem myši a máš tam buď ROZBALIT,nebo ODSTRANIT,na to klikni pravým tlačítkem myši,ještě jednou se tě to zeptá jestli to tak opravdu chceš a je to :o).Nebo je druhá možnost totál smazání.Nahoře je lišta s SOUBOR ÚPRAVY ZOBRAZIT OBLÍBENÉ NÁSTROJE NÁPOVĚDA. Ty klikni na NÁSTROJE a pak MOŽNOSTI INTERNETU,objeví se ti okno a tam máš přímo VYMAZAT SOUBORY COOKIE,ODSTRANIT SOUBORY,VYMAZAT HISTORII-tam zlikviduješ veškerou historii všeho :o). No snad je to k porozumění vysvětlené :o)

kuba.ku
hodnocení

0x

Zkus"Nástroje"->"Možnosti internetu"-> záložka"Obecné"a tam je vymazat historii a muzes si zvolit po kolika dnech. Pokud chces aby se ti smazalo automaticke ukazovani navstivenych stranek pri psani www adresy tak klikni na"Vymazat cookie soubory"a"Odstranit soubory".

Pokud ale pouzivas PC v praci tak tam to maji informatici nejak dobre osetrene.

marin*
hodnocení

Už mažu, díky. Sice jen po jednom, postupně, ale potřebovala jsem poradit hlavně to pravé tlačítko.V Nástrojích jsem sice Možnosti internetu našla, ale dál už Historii ne. Navadí. Historii jsem našla v Přejít. Máme Mozzilu - možná je to tím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]