Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recorder (záznamník).jar pro starý mobil

Od: jann* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, prosím nevíte někdo o nějaké aplikaci v JAVA ME pro mobil Nokia 5310, která umí nahrávat zvuk nikoli v .amr, ale v wav nebo mp3.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Každý zvuk lze převádět do mp3, nebo wav. V tom není problém. Stačí mít v počítači např. Format Factory, nebo Audio Converter a pod.

Tohle bys nenapsal, pokud bys znal formát AMR. Protože ten ve své vrcholné kvalitě ukládá v nějakých 12 kbps se vzorkovací frekvencí 8 kHz.
Tazatel chce dosáhnout dle mě především vyšší kvality záznamu.
jann*
hodnocení

Ano chci dosáhnout vyšší kvality záznamu, hledám aplikaci pro mobilní telefon Nokia v .jar nikoli pro PC.

Aplikace bude třešnička na dortu, ale kvalita záznamu telefonu záleží hlavně na hardware telefonu. Můžete mít sebekrásnější aplikaci, ale když bude telefon bídně nahrávat, moc vám nepomůže. Stačí špatný mikrofon a s aplikací se můžete tak "leda vyfotit".

Aplikace hledejte na Google Play.

Ferax: tady je někdo zblbnutý. Ne všechny telefony mají android a zmiňovaná nokia je toho příkladem.
Osobně si myslím, že tazatel s apkou na tak starý telefon moc neuspěje a nenajde nic vhodného.

vernon
Feraxi, tohle je přes deset let starý telefon s Javou ME. Tak jakýpak Google Play...

maverick® - Ok, já jsem popsal obecnou situaci, nekontroloval jsem vybavení zmíněného telefonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]