Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modem od UPC

Od: dance® odpovědí: 9 změna:

Dobry den , koupili jsme si pred dvema lety modem od UPC . Nyni se stehujeme a ted nevim zda se da vubec modem prodat . Dekuji za Vase odpovedi .

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Budeš dávat výpověď služby abyste ji dál nemuseli platit. Při tom vám třeba nabídnou možnost pokračovat za stejných podmínek na nové adrese nebo si o vrácení modemu řeknou.
hodnocení

Stehuji se , tak proto se ptam a modem jsem si od UPC koupila

totaky

Paní asi nepochopila odpověď, tak ještě jednou:

Tam, kdam se přestěhujete, můžete modem používat - pokud tam bude internet od UPC.

Další možnost je, že když se odstěhujete, tak se tam místo vás asi nastěhuje nový nájemník - tomu můžete modem odprodat.

Že by ho ale odkoupilo UPC, o tom pochybuji, ikdyž za zeptání nic nedáte.

hodnocení

Vec se ma takto , tam kam se stehujeme UPC neni . A prave dotazem jsem se ptala na to , zda je realne prodat modem . Beru to tak , ze novy majitel meho bytu UPC nebude vyuzivat . Myslela jsem otazkou , zda je modem vyuzitelny i pro nekoho jineho , kdo nema UPC.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Samozřejmě ho prodat můžeš.

doplněno 28.09.18 20:12:

Já měl od UPC s kartou STB, nikoli modem.

hodnocení

Dekuji , ale modem ma kartu UPC , tak nevim jak prodat , zda je k vyuziti jenom pro UPC nebo se vyuzije i pro jineho dodavatele sluzeb

mojejmeno
hodnocení

0x
30.09.18 10:34
hodnocení

Dekuji

hodnocení

0x

Pokud mate zakoupeny modem od UPC nemusite ho vracet.je to vas majetek.Pokud mate CA slot kartu tak kartu musite vratit pokud už nebudete na UPC.Slot ste musela zakoupit a je vaš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]