Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,dělala jsem svou první směnu telefonní tazatelky a bylo mi řečeno,že je mě slyšet potichu,vím,že se to nastavuje ve zvuku,a v mikrofonu mam v založce poslouchat-přehrávání pomocí tohoto zařízení-výchozí přehrávací zařízení a měla bych tam mít sluchátka?Používám headset,můžete mi prosím poradit jak a kde co nastavit abych když budu mluvit,byla slysšet nahlas?Moc děkuji
Tak už to mam hlasitě,ale když mám volno a dívám se na filmy a podobně,tak používám 3,5 sluchatka do uší,chci se zeptat,jestli když vypojím headset-který má redukci a zapojím prodlužovací kabel a sluchátka,jestli po opětovném zapojení heasetu si bude počítač pamatovat nastavení a nebudu to muset znovu nastavovat,nechci ve volný čas používat pro zvuk headset co mám určený pro práci,necítím se uvolněně,poradí někdo?
Dobrý den, pokud máte v PC nastavení hlasitosti pro headset a zůstane stejné i pro normální sluchátka (nesáhnete na to nastavení), tak pouhé vytažení konektoru a zasunutí jiného to nastavení nezmění. Takže by neměl být problém se střídáním headsetu a sluchátek. Zdravím!
Dobrý den,
ohledně druhého dotazu ... mám dojem, že by vám mohlo pomoci nastavit si pro každou aplikaci úroveň hlasitosti zvlášť
tj třeba 80% pro telefonní pracovní aplikaci a 50% pro přehrávač nebo prohlížeč
tady je návod ... pro Windows 10
pro verze Vista, 7, 8 a 8.1 lze nastavit také, ale nepamatuje si do příštího spuštění aplikace, bohužel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.