Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat k driverům schovaných na disku?

Od: lukysk8* odpovědí: 5 změna:

Právě se mi podařilo i přes pár problémů přeinstalovat hrozný Visty na XPčka, ale horší je to s driverama, opravdu se mi je nechce všechny stahovat protože je toho mrtě... Poraďte, když jsem to kupoval, tak to bylo v kupě nainstalovaný a když jsem po prodavači chtěl CD s s driverama tak, že prej jsou na disku...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Stáhni si program DriverView, zobrazí i skryté ovladače v systému (červeně zbarvené), tak by ti mohl zobrazit všechno, co v systému máš a můžeš jen aktualizovat.

Program je anglicky, ale jednoduchý, neinstaluje se

edownload.cz/...

lukysk8*
hodnocení

ten je pěknej, ale zobrazí mi jen ty co jsou v OS, a ne na disku. Na nepoužívané části disku jsou nakopírovaný originál drivery, jen nevím jak se k nim dostanu...

sondaw*

Co přesně myslíš tou nepoužívanou částí disku?

Tohle ti nepomůže?

Czech Computer - Kompletní originální ovladače na WindowsXP ...
Ovladace jsou ulozeny na http://uloz.to/ 634167/driverXP-5520G.rar
troja*

Sondaw = 1, nejmíň za dva body ...

... nevím jak kde, ale mám všechny reservní ovladače v adresáři D: DRV a tam v podadresářích instalačku W-98 i W-XP, Office, taky nějaký starý fígle jako "pravej modrej Norton", T602. Je možné, že tazatel má ovladače stejným způsoben uloženy v některém oddíle na disku

Já se zeptám a neformátoval si celej disk při instalaci Xp(visty sou fakt děs) pokud ne měly by tam být bud ve formě instalaček neboo ve formě knihoven pro Windows(?Wista,Xp?), je otázka zda ti prodávajcí prodal pc s drivery pro Wistu ne Xp protže vista věci pod xp často nejedou a pokud ti nepomůže výše zmíněný program tak jsem zvědav na další reakce.S pozdravem Adam*cteni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]