Nejste přihlášen/a.
Pokud propojím počítač s televizí HDMI kabelem, tak zvuk jde pouze z televize, při odpojení zase z počítače.
Při připojeném kabelu HDMI si můžu ve zvukovém zařízení vybrat odkud půjde zvuk, jestli z televize nebo z počítače.
Pokud zvolím obě výchozí ( viz příloha ) tak zvuk jde stejně jen z jednoho.
Lze to udělat tak, aby zvuk šel z obou zařízení při připojeném kabelu a já si jenom na počítači dle potřeby vypnul reproduktor.
Stále odpojovat a připojovat kabel se mi nechce a v ovládacích panelech přepínat zařízení také ne.
Kartu přehrávání máš OK. Ještě si nastav kartu záznam-směšovač stereo-vlastnosti-poslouchat přesně takto:
Když to takto nastavím tak stejně jde zvuk z jednoho - z počítače s nějakým pískáním a když si chci znovu zobrazit kartu přehrávání tak se mi objeví tato hláška.
Je to Dolby Advanced Audio V2 - viz výpis instalovaných programů?
Pokud ano mám nainstalovánu verzi 7.2.8000.17
a na těchto stránkách support.lenovo.com/... jsem vyšší verzi nenašel.
Je to Dolby Advanced Audio V2? - viz částečný výpis nainstalovaných programů
Pokud ano mám instalovanou verzi 7.2.8000.17
a na těchto stránkách:
support.lenovo.com/... jsem vyšší verzi nenašel.
Jestli máte win10 ( ale myslím, že jsem to tak měl i u win7 ) , stačí přece kliknout myší na ikonu reproduktoru vpravo dole na liště, pak na tu šipku vpravo nahoře, rozbalí se vám seznam zařízení pro přehrávání a tam si vyberete, co zrovna potřebujete. Přepínám tak běžně zvuk mezi TV a PC. Nepřijde mi to nějak složité a časově náročné.
Mám Win7 a takto to taky dělám
Chtěl jsem ale mít připojeny obě zařízení současně a jenom na počítači případně vypínat zvuk - ušetřil bych jedno nebo dvě kliknutí.
Ale asi to z nějakého důvodu nejde tak jak jsem to chtěl.
A co toto? Musí to jít, já to mám tak zapojené a funguje to, paralelně jde zvuk jak do PC, tak do TV.
Jaknile povolím stereo mix tak se video zasekne a ve složce upřesnit je výběr výchozího formátu nepřístupný pro změnu.
Video? No tak to bude něco s HDMI kabelem. Zkontroluj nastavení HDMI u obou zařízení, jeho připojení a stav.
HDMI kabel je nedávno kupovaný a je to tento:
Až budu mít čas tak zkontroluji nastavení.
A v televizi ho mám zapojen správně v konektoru ozn. HDMI PC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.