Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s facebookem

Od: conconi® odpovědí: 5 změna:

Nějaká číňanka se mi nabourala do profilu a změnila mi profilovou fotku. Změnila jsem heslo, ale od té doby mi pořád chodí, že přijali moji neexistující žádost o přátelství. Nevíte někdo co s tím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pravděpodobně nic... musíte počkat, až to ustane.

hodnocení

0x

Jak to proboha vypadá, že přijali Vaši neexistující žádost o přátelství? To "neexistující" asi nepíší oni, že? V tom případě si myslím, že ta číňanka rozeslala Vaši žádost kamkoliv mohla - třeba celé Asii - a Vy ta potvrzení budete dostávat ještě hodně dlouho. Napsala bych na FB, i když takové možnosti jsou omezené, zkoušela bych to.

A vlastně, když jsem já někoho požádala o přátelství, měla jsem tyto osoby v přátelích, kde místo "unlike" bylo "request pending". Nemáte je tam všechny taky?

hodnocení

Neexistující znamená, že já žádného číňana o přátelství pochopitelně nežádala. Když se mi tam nějaký objeví, tak ho sice z přátel ihned vymažu, ale už to trvá dva měsíce a nebaví mě to. Na FB jsem psala dvakrát, ale nereagovali.

Rozumím, zřejmě ale opravdu požádala ta Číňanka... v těch přátelích je nemáte? Já mám FB anglicky, píše mi to tam "request pending" u všech, koho jsem požádala, ale ještě nereagovali (neodmítli nebo nepřijali), v češtině to bude...nevím... žádost zaslána?

milos*
hodnocení

0x

Jediná možná odpověd a zároven i rada je jednoduchá.Mlčte a na nic nereagujte,at píši co chtejí,nevšímejte si toho.Podobnou skušenost s facebookem jsem zažil také s arabskými nabidkami na přátelství.Po půl roce jsem měl od facebooku navždy pokoj a to na mě ůtočil i sám facebook po mém telefoním čísle,které jsem jím dříve zdělil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]