Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adaptér s napětím 19.5/4.2a spravny19.5/2.1a

Od: miruna odpovědí: 4 změna:
Dob­rý den
Pro­sím vás mám HP 250 G6 po­u­žil jsem sy­ro­vý adap­tér s na­pě­tím od­liš­ném v Ah . Adap­tér o na­pe­ti 19.5v a 2.1 A na mís­to to­ho jsem při­po­jil adap­tér s na­pě­tím 19.5V a 4.3A.
No­te­book nejde upus­tit. Pou­ze při­bliž­ně 2x led na bo­ku pc dá­le nic.
Po­ku­sil jsem od­po­jit ba­te­rii a no­te­book nejde ani po při­po­je­ní adap­té­ru o správ­ném na­pe­ti.
Ne­ví­te pro­sím co moh­lo ode­jít. Zdá ba­te­rii či ně­co v no­te­boo­ku?
Dě­ku­ji Mi­rek

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To, že je adaptér výkonnější nemá žádný vliv na váš přístoj. Důležité je zde napětí. Přístroj si odebere proud, jaký potřebuje.

miruna
hodnocení

Děkuji za odpověď.
Při zapojení adaptéru se rozsvítí led signalizujici dobijeni. Při zapnutí mi pouze kontrolky led rozsvítí na 1-2sekundy. To je vše. Zkusil jsem zapnutí bez baterie a připojeném adaptéru. Notebook neprovede žádnou reakcí.
Tedy jsem usoudil,ze baterii musi byt připojena. U starších modelů bylo možné zapnutí pouze poté se zdrojem. Vážně jen hádam. Netuším jak nové notebooky fungují. Muj přístroj je HP250 G6-i3 model 2017 září.
Ještě jednou děkuji za odpověď.
Miruna

Tak ho reklamujte, když je v záruce...

vernon
hodnocení

0x
Proč chceš notebook upustit?
Adaptérem to není, je to notebookem. Radím upustit ho z okna, zvlášť pokud bydlíš vysoko, tak to určitě pomůže. Navždy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]