Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS Word - zápatí - jde nastavit pozici?

Od: rotorod® odpovědí: 4 změna:

dobrý den

mám MS Office 2016. Dávám zápatí a číslovaní stránek. Ale chci to co nejníže. Jde to nějak nastavit, aby to pokaždé bylo na nějakou nastavenou hodnotu a nemusel jsem to pořád přepisovat v novém wordu?

děkuji za info

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ve vzhledu stránky si změňte co je libo a poté to nastavte jako výchozí šablonu pro nové dokumenty viz obr. Nicméně odteď to bude uplně na každém dokumentu, proto je lepší si toto nové nastavení uložit ne jako soubor, ale jako vlastní šablonu (při ukládání máte na výběr změnit název souboru, ale i typ souboru.) Takto si můžete uložit xxx šablon a při otevření to nastaví nový dokument vždy podle nastavení konkrétní šablony. Když "rozvrtáte" výchozí šablonu ( normal.dot) tak v budoucnu třeba nebudete už chtít používat to samé nastavení a zapomenete, kde jste co měnil. Proto jak říkám doporučuji jít cestou vlastní šablony.

MS Word - zápatí - jde nastavit pozici?

hodnocení

děkuji a pordíte ještě jako uložit tu šablonu a kde ji pak hledat?

Jak jsem psal výše : při ukládání máte na výběr změnit název souboru, ale i typ souboru. A uloženou šablonu najdete tam, kam si ji uložíte :) na obr. např na plochu.

MS Word - zápatí - jde nastavit pozici? #2
hodnocení

jo tak, aha už chapu, díky moc za info

hezky den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]