Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracená lišta záložek Mozilla Quantum 62

Od: kaitee odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, po upgradu mozilly se mi ztratil panel záložky oblíbených. Zkoušela jsem již v nastavení lišt obnovit nástrojové lišty i výchozí nastavení, restartovat a nic nepomohlo. Koukala jsem se na změny v aktualizaci Mozilly 62 a přijde mi, že jsou v aktualizaci záložky vypnuté, je to možné? A jdou nějak znovu zapnout? Záložky používám stále a ráda bych pokračovala:)Když otevírám prohlížeče, tak mi tam oblíbené záložky probliknou, ale pak zmizí. Děkuji za každou radu. Míša

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte nahoře v liště hvězdičku? Klepněte na ní a vyberte zobrazit panel oblíbených. Mám tedy jiný prohlížeč, ale mělo by to být podobně.

kaitee
hodnocení

Když si rozkliknu hvězdičku, tak tam mám nabídku 1)ostatní záložky,2)nabídka záložek, 3)lišta záložek a ikdyž jsem zkusila všechny volby, tak se mi panel neukázal. Jinak nabídku panel oblíbených tam nemám:( Děkuji

ladinpraha*
hodnocení

0x

A když klikneš pravým tlačítkem nahoru do horního okraje okna, co vidíš? Já tam vidím Hlavní nabídka, Lišta záložek a Nastavit lišty.

kaitee
hodnocení

Ano, tuto nabídku tam vidím a mám zaškrtlou hlavní nabídku i lištu záložek a i přesto nemám oblíbené záložky vidět. Děkuji

still10k*

Zkuste to proklikat -> zaškrtnout-odškrtnout a restartovat prohlížeč. Když to nepomůže, je tu ještě možnost obnovit Firefox do původního nastavení, ale tím přijdete o nastavení a záložky úplně. Ale problém se tim asi vyřeší..

kaitee
hodnocení

To jsem již zkoušela i s restartem. A vždy když zapnu internet, tak mi tam jen prokliknou a zmizí. Asi se nevyhnu tomu přeinstalování :( Děkuji

hodnocení

0x

A když kliknete na Nápověda -> technické informace -> Složka profilu -> otevřít -> otevřete adresář bookmarkbackups, je tu něco? Pokud ano, zkopírujte si jeden ze souboru třeba na plochu a potom ve firefoxu přes CTRL+SHIFT+B spusťte správce záložek a zde dejte import/export -> obnovit -> vybrat soubor -> klikněte na plochu, vyberte onen soubor a potvrďte.

Pokud tam zálohy nebudou, zkuste se podívat o dvě úrovně výše -> neboli se podívat, jestli se nevytvořil nový profil a v něm hledat opět zálohu záložek. Pokud se neumíte proklikat o dvě úrovně výše, musíte se tam proklikat z druhé strany :) cili Start -> napsat %appdata% -> enter -> vyhledat adresar mozilla -> zde firefox -> zde profily -> je tu vic jak jeden adresar?

kaitee
hodnocení

Dobrý večer, děkuji moc za radu. Ale tohle radši nechám provést manžela, tak se k tomu snad o víkendu dostane a pak dám vědět:) Hezký večer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]