Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dne 12. 9. 2019 jsem zaplatila složenkou produkt firmy AVAST 1 PC/2 r. u České pošty 106008, podací č.08000, uvedla jsem č. obj. 23955428808, ale neuvedla jsem č. příjemce platby Global Collect BV 890710532959, č. účt. 4032900001, kód banky 7910. AVAST mě po 5 dnech upomíná, abych zaplatila, což jsem učinila. Prosím o spárování platby.
Děkuji M.
Spárování platby Vám tu zde nikdo neudělá, nejsme zaměstnanci banky ani pošty. Musíte kontaktovat svou banku nebo onu poštu a s ní řešit storno platby případně zkusit kontaktní formulář, jak psal @Clayman, ale řekl bych, že lidé z Avastu Vám taky nepomůžou. Jim zkrátka nepřišly peníze - to, že jim sdělíte, že jste nevyplnila údaje je nějak moc nebude zajímat. Řeknou, ať zaplatíte znova. Spíš mě zarazilo, že pošta zpracovala platbu, kde chybělo KAM peníze poslat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.