Nejste přihlášen/a.
no, já těmhle akcím moc nevěřím. konečně, můj syn (13 let) šetří na notebook nebo PC (zatím v tom nemá tak úplně jasno ) a už mě u Alzy opakovaně upozorňoval, jaký ty slevy jsou podvod, že i když jím vyhlédutý produkt byl ve slevě, tak ve skutečnosti o žádnou slevu nešlo, protože stojí pořád stejně, jako když se na něj před časem díval
ale možná je to o štěstí, co já vím. slevové kupóny asi jak které. já jich od Alzy postupem času za nákupy už pár dostala, ale zatím jsem žádný nikdy nevyužila, protože se mi nehodily (jasně, k čemu je mi sleva pět stovek na nákup notebooku, když jsem ji dostala za nákup jiného notebooku, takže další už v brzké době neplánuji... k čemu je mi sleva 200 Kč na nákup výrobků Xiaomi, když jsem právě Xiaomvi koupila a další nákup neplánuji... atd.). ale zase když se sleva trefí do potřeb, tak proč ne. využívám slevu za nákupy Alza kartou, ta mi vždycky přistála na účtě, v té problém nevidím.
Přesně jste vystihla jeden z hlavních důvodů, proč nemám rád Alzu - bezpáteřní práce s čísly. Jejich akce jsou plné podvodů, neštítí se v akci dokonce prodávat zboží dráž, než ho měli před půl rokem. Je to celkem klasický trik - zdražit zboží, které se špatně prodává a pak ho za půl roku nabídnout s velkou pompou v akci, ale cena v akci je stejná, nebo i třeba o pár set vyšší, než ta cena před půl rokem. A v tom je celý trik s tímhle Black Friday, natáhnout do krámu co nejvíc lidí v jednu chvíli a hromadně je zblbnout a zmanipulovat cenovým kouzelnictvím.
Zaměřují se hlavně na podprůměrně a průměrně inteligentní klienty bez rozhledu na trhu, protože těch je nejvíc a nechají si to líbit.
Doporučil bych podívat se i do jiných obchodů. Alza nebývá nejlevnější a spousta těch jiných obchodů jsou taky zavedené a spolehlivé firmy. A mají třeba i lépe padnoucí kousek.
Pokud trváš na Alze, na BF bych moc nespoléhal. Ale je možné, že nějaká sleva bude (nevím, nesleduji to).
No oni třeba hodí návnadu pro šetřílky,nabídnou jeden typ televize a foťáku se skutečnou slevou a udělají na tom reklamní kampaň. Jenže toho mají třeba jen pár kusů, které jim ukládá povinnost mít, to se rozprodá do hodiny od začátku BF a zbytek je už jen přepálené zboží. Mají to velmi dobře spočítané. Musí to pro ně být zlatý důl, protože co si budeme namlouvat, známe čechy že ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.