Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malo fps s vykonnym setupem

Od: harakiwi11 odpovědí: 8 změna:

ahoj, mam problem

CS:GO mi jede na 120 fps se setupem gtx 1060 6gb, i5 7400, 16gb ram ddr4 (CSGO hraju 4:3 nejnizsi nastaveni- jako kvalita hry)

vim ze 60 je dostatek. ale se 144hz monitorem je to problem kterej me dost sere. a jsem si dost jistej ze takovej setup ma rozhodne dosahovat vic fps nez jen 120. i videa na youtube kde jsou horsi setupy maji vic fps nez moje

hry jako fortnite mi jedou nad 200 fps konstantne a to samy u dalsich her. počítač mám pár měsíců, konkrétně od konce dubna. moc se v tomhle nevyznam jenom jsem si vsiml ze na predni strane PC je dost prachu ale tim to nejspis nebude vzhledem k tomu ze tenhle problem jenom s csgo jsem mel uz na zacatku kde prach byl na PC minimalny.

a jeste cim je nejlepsi vysat prach? abych nic neposkodil pokud mozno a kde vsude ho vycistit. na tomhle jsem novej

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

někdy to může být i nekompatibilitou komponentů nebo samotnou hrou...navíc fortnite je omalovánka co moc výkonu brát nebude, takže je logické, že to bude mít víc FPS oproti CSG, kde se hraje trochu na realitu a výkon...

still10k*
hodnocení

0x

Komp celkem výkonný. Proč se s takovým PC trápíte na nejnižším nastavení? Jestli vám monitor brání v lepším herním zážitku, tak ho prodejte, nebo vyměňte. Já bych se jím rozhodně nenechal omezovat, ten by letěl ...
Když si dáte inzerát na Bazoš, že ho vyměníte za nomální herní monitor s nějakým doplatkem, určitě se někdo ozve.

krtek66

to dřív byla taková moderna...nevím jestli se to děje ještě dneska, ale v minulosti se pařilo CS na nejnižší detaily kvůli tomu, aby se lip člověk třefil do Hit Pointu:) ten byl díky menšímu rozlišení větší

still10k*

Já tomu rozumím krtku, jsem také online hráč stříleček a CSkem jsem si také prošel. Já ale skončil u 1.6.
Asi myslíte hitbox a ne hit point. Ano to dělají hráči s nedostatečným výkonným PC, že si snižují detaily, vyhlazování a další funkce, aby hra měla rychlejší odezvu. U takových stříleček jde o setiny vteřiny a lidé s dostatečně výkonným PC a dobrým připojením mají obvykle výhodu.

Ale tady bude problém jinde, popsané komponenty jsou dostatečně výkonné aby se tazatel nemusel trápit na nízkých detailech. Tak jsem to myslel. Jakmile hrajete online a ani v největších řežích neklesne FPS pod 60-70, nemusíte snižovat detaily hry, nemá to totiž smysl.

still10k*

A nedělá se to proto, aby byl hitbox větší, ale citlivější a jasněji definovaný enginem hry (pro optické zvětšení hitboxu se používá nestandartní rozlišení). Prostě aby to takzvaně "hitovalo", aby se neztrácely kulky. Když je nějaká náročná bitva a ve vzduchu je moc kulek a odražených částic, server i engine díky aproximacím zahazuje nekvalitní a zpožděné packety a tak může dojít i k tomu, že někomu nasolíte dávku do kebule a jemu to neudělá nic.

Toho se třeba kdysi zneužívalo v online Battlefield 2, kdy se chodilo hrát na servery s pingem přes 100 s grafikou nastavenou na úplné minimum, protože pak byl hráč díky pomalé odezvě serveru prakticky nesmrtelný, hráči po něm střílely, ale "netrefili". Opravili to myslím až s patchem 1.41

krtek66

jo sorry hitbox...jsem si říkal, že to slovo mi nějak nepasuje, že tam bude určitě jiné...no, ale jak jsem psal výše...i když jsou ty komponenty silné, nemusí s nimi být kompatibilní hra...nebo je to jeji bug...teď, nevím u které se to stávalo naposled taky..borci měli děla třeba za 100 a stejně se jim to trhalo...důvodů může být nezpočet...třeba i vir...spyware..

still10k*
Teoreticky to mozne je, ale malo pravdepodobne. Tazatel vypada natolik pocitacove gramotny, ze nakazu systemu a jine trivialni priciny snad uz vyloucil. Ale je fakt, ze clovek nikdy nevi, kdo je na druhe strane dotazu, takze mozne je vse *smich*

trevor*
hodnocení

0x

Ahoj, chápu tě potřebuješ minimálně těch 144 fps na tvůj 144Hz monitor. Jako cs:go hráč to znám.. Je to divný já s i3-4160 a r9 280 šlapal csko na 250fps. Zkontroluj teploty grafiky a procesoru. Zkus napsat do konzole fps_max 200. Zkus reinstalovat csko. Prohrabat se v nastavení cska. Update graf. ovladače. A pak jedině reinstal voken.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]