Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V cem ve videu diktuje?

Od: danuska* odpovědí: 17 změna:

Dd,nevite prosim,zde ve videu dikuje v google dokumentech nebo v microsoft office?dekuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak jsem to nakonec rozlouskl... *ua*

používá aplikaci Speechnotes - speechnotes.co/...

má to i mobilní verzi - play.google.com/...

Má to ovšem omezení - funguje pouze pod chrome.

A to není žádný problém, chrome je běžný prohlížeč.

Dobrá hračka, ale jak se ta věc nainstaluje do prohlížeče nebo to klienta?

Mám však pocit že to na angličtinu nefunguje.

@h4ever Není třeba instalovat, funguje to online přímo v prohlížeči.

@ferax Jasně, jen jsem upozorňoval, aby se někdo nedivil, že mu to nefunguje, když to otevře v něčem jiném.

Kdyby to šlo nainstalovat, jako doplněk tak by to bylo lepší. Nebyl bych omezen na jednu stránku. Mohl bych to použít například na psaní na poradte. ale jede to dost pomalu, zdá si mi to nespolehlivé, ale to co bylo na tom google docs to je ještě horší.

danuska*
hodnocení

Ahoj,daji se pouzt pri diktovani ve speechnotes vlastni sluchatka?To je blbost,ze,jen mikrofon ve vlastnim zarizeni.Dik.Dana

Pokud myslíte sluchátka s mikrofonem, tak určitě. Počítači je přece jedno, který mikrofon je použit jako vstup. Pokud ale myslíte samostatná sluchátka, tak ta těžko... ty slouží pouze pro výstup zvuku, nikoliv jeho vstup.

danuska*
Prave jsem zkusila,speech notes nefunguje s pripojenym externim mikrofonem.Zkusil nekdo?Treba delam neco spatne.Dekuji

hodnocení

0x

Než ten chlapec tímto způsobem mail nadiktuje, tak ho mám 2x napsaný...

Ale co Vám brání se ho zeptat na FB, nebo přímo na YT?

Protože neodpoví a pokud ano, tak odkáže na svůj ebook, ve kterém vás to naučí (prozradí i aplikaci) za pouhých 419,- Kč.

*blee*

hodnocení

0x

Nepodařilo se mi identifikovat v čem to vlastně dělá (vypadá to na nějakou online aplikaci).

Nicméně můžete použít třeba Google dokumenty...

Slyším tam klávesnici jak to píše a dělá že to dělá program :)

majsterjoe*

@h4ever

Tak, není nic těžkého si to uvěřit, což mě stálo minutu času a opravdu to funguje. Možná kdybych do toho dal další minutu, tak zjistím, že zvuk kláves je automaticky nastavený programem. Ale to nevím. To je jen má domněnka.

danuska*
hodnocení

0x

dik moc vsem !*srdce*

hodnocení

0x

Dávno známá funkce v Google Documents (nutný prohlížeč Chrome nebo klon Slimjet), případně lze i na:

dictation.io/...

rovněž podpora češtiny. To jsou ty zadara. Pak jsou kvalitnější placené. |Předpokládá se užití dobrého mikrofon.

danuska*
hodnocení

Google Dictate ma, davno znamo, vysokou chybovost,proto jej v cestine skoro nikdo neuziva.Speechnote ma nizsi chybovost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]