Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvojitá lišta záložek ve firefox?

Od: rotorod® odpovědí: 7 změna:

dobrý den
mám prohhlížeč firefox quantum 61.0.2 a chci se zeptat zdali jde udělat nějak dvojitou lištu záložek pod adresním řádkem? mám záložky, ale ty ostatní se mi ukládají a zobrazí po klíknutí na dvojitou šipku napravo. Lze dát nějak 2 řádky pod sebe?
děkuji

P.S. dalo by se to nějak použít z toho něco?

děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý.

Vyzkoušen postup ( mám Quantum 62) viz

a je funkční.

Pokud nechcete koukat na celé 7minutové video, stačí, když si stáhnete soubor níže a uložíte ho do svého firefox profilu, aneb klikněte na nastavení -> nápověda -> technické informace -> složka profilu -> tlačítko otevřít složku. A sem uložte onen stažený soubor. Zavřete firefox, otevřete a budete mít tolik řádků, kolik máte záložek.

EDIT: aha, tak ony nejdou vkladat soubory css, tak v tom pripade si stahnete soubor drive.google.com/... a uložte ho jako Userchrome.css

hodnocení

zdravím, díky za návod, taky už mám quantum 62.0

dělal jsem to podle Vašeho návodu, podle návodu videa, resetoval dokonce i PC ale záložka je pořád jen jedna. Není to o nějakych vlastnostech toho daného souboru?

zkusil jsem dle videa vytvořit složku chrome a do ní soubor Userchrome.css, podle Vás hned do složky profilu vložit soubor Userchrome.css s tím kodem a nic. V čem mohu dělat chybu?

děkuji

Vidíte, na složku chrome jsem zapomněl, ta se musí vytvořit. Jediné, co mě napadá je, že jste nevytvořil soubor css ale máte stále txt. Aneb, že máte skryté v názvu souborů známé přípony a tím pádem jste vytvořil soubor.css.txt , ale to TXT nevidíte. Jakou má soubor ikonku? Poznámkového bloku s ozubeným kolečkem, nebo bez?

Dvojitá lišta záložek ve firefox?
hodnocení

aha, ve videu jsem to přeočil to skrytí přípon. Ano měl jsem css.txt. Takže teď už je to v pořádku.

Jen mám ještě k tomu otázku, nelze ten kod nějak upravit, aby byly pouze 2 řádky a zbytek v pravo pod šipkou?

děkuji

Tak si udělejte na konci druhého řádku adresář a do něho nastrkejte to, co Vám utíká za roh na třetí řádek a dál...

Ostatně vůbec nechápu, proč máte tolik odkazů v liště záložek. Ta slouží úplně k něčemu jinému. Já mám stovky záložek, ale uložené v Nabídce záložek (viz ctrl+shift+b) , setříděné, seřazené do adresářů, otagované kvůli vyhledávání atd.. V liště záložek mám pak jen to nejnutnější.

hodnocení

sice moc nevím jak, ale pokusím se něco vykutit

děkuji

ferda
hodnocení

0x

Halóó POMOC

Výše uvedená nápověda funguje na 1000% ale poze ve straších verzích
Mám verzi 77 a bohužel ty zmetci tam něco změnili a už to nefunguje.

Nemá někdo zas nápad jak aby to fungovalo?

Dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]