Nejste přihlášen/a.
A máte už nějaké zkušenosti, nebo jste o tom jen slyšel a chcete to zkusit? Co hrajete?
V první řadě potřebujete talent, jako u všeho vrcholového. Průměrných hráčů je plných internet, ale až z těch nejlepšéch se pak stávají sponzorovaní profi gameři.
Žádné turnajové zkušenosti právě nemám, ale dost často jsem kdysi hrál závodní hry (auta), a byl jsem v tom dobrý, takže nějaké ty formule by mě bavily, jen nevím co pro to udělat, abych se mohl někde srovnat s ostatními hráči
V provní řadě si zjistěte jestli se vůbec vaší hře nějaký profi klan věnuje. Je ta závodní hra online? Tak hrajte přes internet. Přidejte se k nějakému hobby hernímu klanu, nebo klubu a účastněte se klanových válek (CW - clan wars). Tím získate zkušenosti a pokud budete dobrý, můžete se ucházet o členství v profi klanech. Je také možné, že vás osloví sami, protože pokud někdo svým výkonem vyčnívá nad ostatní, tak se o něm ví
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.