Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je chyba

Od: venda100 odpovědí: 12 změna:

Potřebuji poradit.Počitač-stahnu film.Některé filmy si chci ponechat,tak je zkopíruji na externí disk.Po zapojení externího disku není problém si filmy znovu přehrávat.Zakoupil jsem z Číny flashku o velikosti 2T,abych měl filmy zvlášť,jenomže po zkopírování filmů na flašku nejdou některé přehrát ani na počítači a ani v televizi.Počitač VLC player.Vysunutí jednotek jak se má.Odebrat jednotku-ano- nyní lze odebrat.Zformátováno.Už jsem se poptával-rada žádná.Kde je chyba?Díky.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Otestuj ji

365tipu.cz/...

Se budeš divit

hodnocení

2x

A na kolik peněz ta fleška vyšla? Viděl bych to na fake flešku, která má ve skutečnosti mnohem nižší kapacitu, než je udáno.

venda100
12.09.18 13:30
hodnocení

350Kč

Fleška stála 350 Kč a ty věříš tomu, že jsou to 2TB. Tak já nevím. Jsi svéprávný?

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, problém je v té čínské flashce. Už jste se díval, jakou ukazuje PC její skutečnou kapacitu? Kolik GB zabírají Vaše soubory na té ohromné flashce a kolik je volného místa? Zdravím!

doplněno 11.09.18 12:21:

arny - budiž, ale tazatel si může zkusit nacpat tam 2 TB souborů (filmů) a uvidí to hned (tedy, kolik tam dostane a kolik už ne).

Podívat se v PC nepomůže, fleška je zformátovaná tak, že se tváří skutečně jako 2T.

venda100
12.09.18 13:31
hodnocení

1. 81t

hodnocení

1x

Stačí, když se podíváte na stránky výrobce flešky a ověříte si, jestli takovou flešku má výrobce vůbec v nabídce. Většinou jsou tyto fake flešky označené logem výrobce, ale přitom je to neoriginální podvrh. A také se podívejte kolik fleška o takové kapacitě stojí u nás v e-shopech. A jestli se vůbec v současné době prodávají flešky o takové kapacitě, myslím, že ne.

hodnocení

1x

Něco tady, v březnu 2017 cca 44 000,-, dnes okolo 30 000,-Kč; a vaše za kolik? SSD přenosné kolem dvaceti...takže i zde trochu drahá sranda...takže odpověď...chyba je ve ve vašem disku...

hodnocení

0x

Záleží na kapacitě i na rychlosti flešky. Jinak se chová při nahrávání, jinak při přehrávání.

hodnocení

0x

Debata o ho.ně. Jestli má ta fleška reálně více jak 32GB, tak já jsem čínský bůh srandy. Zkus ji přeformátovat na FAT32 a pokud se neobjeví skutečná velikost, tak já osobně bych ji vyhodil. Takový šmejd je bezcenný a nedá se mu věřit.

vlado444
hodnocení

0x

Počul som o tom, a poznám kamarátov čo kúpili z číny

flašky za smiešne peniaze, a majú takú kapacitu.

Mne sa stalo, že na pomalu flašku som nahral film, a tiež nešiel prehrať.

Skús ju používať len ako pameťové medium, a na prehratie ju skopíruj do PC,

alebo na rýchlejšiu flašku, a potom prehraj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]