Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám zelený pruh přes video

Od: minim2 odpovědí: 1 změna:

už to tu jednou bylo ale ptám se znovu mám zelený pruh přes video stejný jako v předchozím příspěvku mám ntb acer nitro 5 dělá mi to jen u videí z webu reklamy blokovany nemám a když video nebo film z webu pustím několikrát po sobě tak se chytne a nic tam není žádný pruh nevím jestli kodeky nebo jestli je nějaká špatná grafika používám mozillu prohlížeč přišel někdo na řešení aktualizoval jsem ovladače na nejnovější a dělá to stále

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste vypnout hardwarovou akceleraci -> Mozilla -> Možnosti -> nastavení -> na záložce Obecné úplně dole v sekci Výkon vypnout volbu Použít doporučené nastavení výkonu v tu chvíli se zobrazí další volby, z nichž jedna bude Použít hardwarovou akceleraci, je-li dostupná, tak ji vypněte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]