Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Usb flash

Od: pepka133 odpovědí: 3 změna:

Prosím má někdo znalost o flash mám starou 3 roky a najednou přestala fungovat nevíte někdo jak ji rozchodit? mám tam celý život rodiny tak by mě mrzelo nemít to zpět děkuji moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud nefunguje vůbec, svěřte to specializované firmě na záchranu dat.

Mít důležité věci na flash disku a hlavně JEN tam je ovšem naprostá hloupost.

Takhle se vám to možná pěkně prodraží.

hodnocení

0x

asi to je blbost a náhoda, ale já našel jednou flešku, byly na ní data tak sem to smazal a zformatoval. Pak jednou nechtíc spadla a bylo po ní. Žáden PC ji nevzal, jakoby se nic nezastrčilo do PC (vyzkoušeno hodně PC a ntb), format a podobné věci nešlo nic. Tak si ji vzal kluk na hraní. Omylem ji zapomněl v kalhotech a bylo to v pračce. Takže voda, saponát, prášek, ... Ale po asi 2 denní sušení na sluníčku zasunuto do PC a ouhle tam byly data ty co jsem zformátoval po nálezu :)

tím ale nechcí říct, že to máte dát do pračky nebo sušičky. Jen někdy asi "pomůže" blbost nebo náhoda.

doplněno 11.09.18 10:48:

a když vsunete flash disk tak nic? kdyby ale alespoň se to tvářilo že je něco v PC, tak zkusit program RECUVA a projet daný port, snad to něco vytáhne

hodnocení

0x

Asi máte smůlu. Data, na kterých záleží, ukládáme ne několika místech. Já používám např. externí disk a NAS server. Nebo také někdy DVD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]