Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání zvuku z mikrofonu

Od: h4ever® odpovědí: 6 změna:

Nemohu přijít na to proč nefunguje nahrávání zvuku z mikrofonu.

Mikrofon je zastrčený do té správné dírky. Když zesílím hlasitost zvuku na výstup tak slyším jak mluvím do mikrofonu. Takže mikrofon je funkční. Jenže nahrávání nefunguje ani když reguluju hlasitost zvuku na vstupu. Zkoušel jsem to ve dvou programech s nahráváním z mikrofonu a ani ťuk. Zkoušel jsem to i hodně zesilovat, ale není tam žádný signál.

doplněno 10.09.18 09:19:

V nastavení mám tento program: Real HD Sound Effect manager - je vidět, že tam je mikrofón zapojený na zadním panelu.

doplněno 10.09.18 09:26:

Už jsem to našel je to ve směšovači.

Nahrávání zvuku z mikrofonu
Nahrávání zvuku z mikrofonu #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Máš mikrofon systémově nastaven jako výchozí zařízení pro záznam?

Nahrávání zvuku z mikrofonu #3
hodnocení

Toto nastavení ve Windows XP nemám. Nikdy jsem si nevšiml nikde takové možnosti.

hodnocení

Už jsem to našel je to v kartě Směšovač nebo v Ovládání záznamu, "vybrat".

Díky za tip

PS:

Ještě nejsem spokojen že je na pozadí šum. Trochu škoda.

Zkus jestli je mikrofon řádně zastrčen, jinak ten šum bude normální u nekvalitního mikrofonu, pokud nemáš třeba Sennheiser za pět litrů.

hodnocení

@ernie: Poslechni si co to dělá. 8x jsem to zesílil, aby to šlo lépe slyšet:

soundcloud.com/...

olinl
hodnocení

0x
Typuji, že se pokoušíš nahrát zvuk na PC nebo notebook. Co přesně chceš potom s nahrávkou z mikrofonu dělat-do něčeho zakomponovat nebo jen zkoušíš mikrofon a záznamové programy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]