Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
za asi 2 měsíce mi končí smlouva internetu od T-Mobile - měl jsem 40GB na měsíc a platil jsem 599,-kč což mi už na dnešní dobu přijde docela dost.
Jsem dost často na internetu a dá se říct, že mi data na měsíc stačí vždy tak s odřenýma ušima, stačí pár videí na youtube a data jsou fuč, proto bych potřeboval doporučit nějaký levný internet s neomezenýma datama. Jestli je to tedy dneska vůbec možný?
Budu rád za každou radu děkuji
Jinak doplňuji, že se nejedná o internet v mobilu - ale internet na doma !
Levný internet s neomezenými daty poskytuje hodně firem. Já ho mám za 300,-Kč/měsíc od fy Sauron.
Problém je v tom, že jsi nám neřekl podstatnou věc, a tou je tvé bydliště a případná dosažitelnost různých poskytovatelů internetu.
@tatrman: Doplnil jsi to hezky, ale informace, které jsem po tobě chtěl, pořád nikde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.