Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký internet doporučíte?

Od: tatrman odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

za asi 2 měsíce mi končí smlouva internetu od T-Mobile - měl jsem 40GB na měsíc a platil jsem 599,-kč což mi už na dnešní dobu přijde docela dost.

Jsem dost často na internetu a dá se říct, že mi data na měsíc stačí vždy tak s odřenýma ušima, stačí pár videí na youtube a data jsou fuč, proto bych potřeboval doporučit nějaký levný internet s neomezenýma datama. Jestli je to tedy dneska vůbec možný?

Budu rád za každou radu děkuji

doplněno 09.09.18 11:10:

Jinak doplňuji, že se nejedná o internet v mobilu - ale internet na doma !

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Používám internet od O2, po drátech, 20MB neomezeně, cena 500Kč. Funguje dobře, žádné výpadky.

vernon
hodnocení

1x
Pryč od T-Mobilu, pryč! Mají teď sice neomezený "Internet ze zásuvky" a "Pevný internet vzduchem", ale funguje to špatně, při silnějším zatížení sítě v lokalitách kde je jen LTE800, to často nemá ani 5Mbps a celé je to takové nestabilní...
Díky za zkušenost, mají mi volat, jestli to chci

hodnocení

0x

Levný internet s neomezenými daty poskytuje hodně firem. Já ho mám za 300,-Kč/měsíc od fy Sauron.

Problém je v tom, že jsi nám neřekl podstatnou věc, a tou je tvé bydliště a případná dosažitelnost různých poskytovatelů internetu.

doplněno 09.09.18 11:23:

@tatrman: Doplnil jsi to hezky, ale informace, které jsem po tobě chtěl, pořád nikde*plac*

hodnocení

0x
o2 má neomezená data na doma za 500 nebo 549 (nejsem si jist) s dvouletym uvazkem.
Pokud máte ještě nějakou službu u t-mobile, můžete si je sjednotit do tzv. Magenty, pak vychází pevný internet na 399 a měl by být neomezený. Rychlost závislá na místě bydliště, lze ověřit na stránkách t-m.
Předávám vlastní zkušenost a nabídku kterou jsem obdržel od operátora. Nikomu z nich reklamu nedělám.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

my mame vdsl od o2, plati se neco kolem 550,- mesicne, rychlost 50mb, neomezene data

matesj
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]