Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám asi tak půl roku nový pc a včera mi zničeho nic začali padat všechny hry a zamrzat pc např pustím hru a po chvíli zamrzne pc tak na 30 sec and ctrl alt del nefunguje a pak ta hra spadne nebo pustim hru hraju tak 1 min a najednou přestane odpovídat a už i total commander třeba minutu otevíra složku ve které nic není ... nevíte někdo co s tím? díky za rady RAM a proc je ve screenshotu pod tím grafiku mám gtx 1050
ok po modré smrti mám konečně další screenshot
Dobrý den, a dělal někdo během toho půl roku údržbu a čištění PC? Odhaduji, že ne, ale určitě se v té době hodně instalovalo. Pokud vyloučíme závadu HW (nebo přehřátí), tak bych použil program CCleaner (v jeho základním nastavení) a udělal údržbu (hlavně registru OS, ale i smazání TEMP apod.). Myslím si, že máte jen PC "zanešený" a chtělo by to odlehčit mu (také registr OS bude už možná plný balastu). Také si projeďte PC antivirem. Zdravím!
Zdravím. Až to bude znovu zamrzat, podívejte se do správce úloh, který proces vytěžuje procesor, to by mohlo napovědět. Neinstaloval jste v poslední době nějaký program, nebo ovladač?
Nastartujte systém v nouzovém režimu a zakažte všechny programy po spuštění, které půjdou. Pak se po restartu vraťte do normálního systému, jestli to nepomohlo.
Případně na to zkuste jít zbraní hromadného ničení -> použijte bod obnovení z doby, kdy systém běhal normálně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.