Zpomalit video umějí snad všechny editory. Ovšem druhá sránka je, nakolik je video potřeba zpomalit a jaký bude vstup. Pokud 24 FPS, tak slow motion nebude moc kvalitní. Při 60 FPS to bude v přijatelné kvalitě zpomalitelné trochu. Nejde mi tam vložit čas, tak se posuň na 2:30
Tak dá se použít třeba přehrávač VLC (zřejmě i jiné) .VLC jak v PC tak v telefonu.Přiložím screen.Ten v telefonu má velký rozsah - používám na mp4 když chci vystřihnout ty správné momentky z filmu.
nik*
díky, na kvalitě mi moc nezáleží, může to i mírně skákat .
i ta poslední želva na VLC je moc rychlá
z čeho je ten druhý obr? vypadá to na mobil, já to potřebuji v PC a navíc aby se to jako zpomalené dalu uložit.
nik: To je to, o čem jsem psal výše. To VLCéčko ve zpomalení ti nepůjde pod určitou mez, pokud je vstup xFPS, jinak by to byla trhaná mazanina. Kolik snímků za vteřinu to vstupní video má?
Teď jsem si to uvědomil, asi tam chybí desetinná čárka, takže to je 24 FPS. Kvalita bude viz video, které je v Pinnacle na 25% rychlosti, ale vzhledem k snímkovací frekvenci je to o ničem...
nik*
desetinná čárka tam nechybí, z youtube stažené rychlé video potřebuji zpomalit
Pro příště - v Avidemuxu - po vložení zdrojového videa a zadání požadovaného kodeku pro výstup se zpřístupní tlačítko Filtry. A tam je jedna z voleb Resample FPS. Pravým plačítkem nebo dvojklikem ji přidáte do fronty filtrů a předtím se zeptá na cílovou hodnotu FPS ..
nik*
díky, paráda ale nemám zelené tlačítko, nelze hodnotit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.