Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě notebooku

Od: majo78® odpovědí: 3 změna:
Ahoj dívám se po novým notebooku v ceně kolem 10 tis. Aby mi aspoň vydržel jako můj stařičký hp 620 8 let. vybral jsem notebooky.heureka.cz/... vybere mi někdo za tyto peníze lepší mám to jen na prohlížení internetu stáhnutí nějakého filmu a ukládání fotek díky za reakce

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

2x

Vybral jste si nejprodávanější NTB v této cenové kategorii. A není to náhoda, jde o velmi slušný stroj. Pokud vám nevadí absence SSD (lze dodatečně dokoupit), trochu pomalejšího disku (5400 ot/min) a dedikované grafiky, tak tomuto výběru není co vytknout. "Do košíku s ním!" :)
btw: máte něco společného s Majo z warfora?

hodnocení

Ne je to pouze shoda

krtek66
hodnocení

2x

mám už probook druhý. První vydržel 8let odešla grafika. Druhý mám již třetím rokem a furt drží. Ano, zrovna ten disk je to, co mě štve nejvíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]