Nejste přihlášen/a.
Nazdar!
Mám doma 2 routery - Tenda W316R a N300 F3
Přípojku na internet mám v obýváku, kde mám i jeden PC (+Synology a takový chytrý blueray).
Na druhé straně bytu, přez chodbu mám pokoj kde mám druhý PC, kam potřebuju dostat internet. Chvíli tam byl natažený kabel, ale jak se pořád otevíralo a zavíralo tak se kabel přelámal.
Samozřejmě máme doma i asi 4 chytré telefony a jeden notebook na wifi.
Otázka tedy zní: Jak dostat internet do všech zařízení? :D
Zkoušel jsem to nějak propojit, ale nerozumím pořádně síťím, jen okrajově, takže chvíli internet jde, chvíli ne, nebo jdou jen PC a na wifi nic, nebo opačně.
Doma mám ještě starší router, který se dá taky asi na něco použít.
Díky za rady
to jsi měl kabel ve dveřích? Dost blbý nápad. Pokud máš soklové lišty, tak kabel táhnout jimi a v rohu normálně provrtat stěnu a kabel protáhnout stěnou a tam napojit druhý router. Další varianta je USB wifi adaptér co ti net potáhne přes elektrické rozvody. Myslím, ale že to funguje jen u nových instalací (kdyžtak mě opravte). Po vlastních zkušenostech doporučuju kabel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.