Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Německý server na stahování

Od: originalninickname* odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Hledal jsem nějaký německý server na stahování (jde mi konkrétně o eknihy), ale nic jsem nenašel. Nevíte o něčem, kde se dají zdarma stahovat německé ebooky (pokud možno od současných autorů) a případně i jiné soubory? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, proklikejte se viz odkaz. Zdravím!

getfreeebooks.com/...

doplněno 06.09.18 14:06:

ebook.de/...

hodnocení

4x

http://b-ok.org/

Není to vyloženě na německé, ale i těch se tam dá najít dost.

iz*
hodnocení

1x

Gutenberg.org je první digitální knihovna na světe. V roce 1971 ji založil Michael S. Harject (USA). Knihovna obsahuje přes 56.000 digitálních knih v angličtině, němčině, francouzštině, doknce i v češtině. První odkaz vede na knihy v němčině. Katalog (zde lze vybírat podle jazyků).

Projekt časopisu Spiegel ( seznam autorů ) → obsahuje německé autory i překlady zahraničních aitorů do němčiny. Kdyby Vás zajímaly např. překlady některýc/... Karla Čapka ...

allesebook.de/... (nevyzkoušela jsem) ***

bookrix.de/... *** bookrix.de/... (nevyzkoušela jsem) ***

vorleser.net/... (přes 750 audioknih ve fomátu mp3 zdarma) ***

Rakouský projekt Sagen.at → pověsti z různých zemí, mezi nimi 10.151 rakouských/... (v tom 420 pověstí z Vídně) a přes 2.800 německých p/... . Zaujalo mne 120 českých pověstí (z toho 111 ze Šumavy ).

Zulu-ebooks → seznam autorů → různé žánry *** (celkem 738 knih v různých formátech) ***

Dalších 1.300.000 výsledků u Google...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]