Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Hledal jsem nějaký německý server na stahování (jde mi konkrétně o eknihy), ale nic jsem nenašel. Nevíte o něčem, kde se dají zdarma stahovat německé ebooky (pokud možno od současných autorů) a případně i jiné soubory? Děkuji.
Gutenberg.org je první digitální knihovna na světe. V roce 1971 ji založil Michael S. Harject (USA). Knihovna obsahuje přes 56.000 digitálních knih v angličtině, němčině, francouzštině, doknce i v češtině. První odkaz vede na knihy v němčině. Katalog (zde lze vybírat podle jazyků).
Projekt časopisu Spiegel ( seznam autorů ) → obsahuje německé autory i překlady zahraničních aitorů do němčiny. Kdyby Vás zajímaly např. překlady některýc/... Karla Čapka ...
allesebook.de/... (nevyzkoušela jsem) ***
bookrix.de/... *** bookrix.de/... (nevyzkoušela jsem) ***
vorleser.net/... (přes 750 audioknih ve fomátu mp3 zdarma) ***
Rakouský projekt Sagen.at → pověsti z různých zemí, mezi nimi 10.151 rakouských/... (v tom 420 pověstí z Vídně) a přes 2.800 německých p/... . Zaujalo mne 120 českých pověstí (z toho 111 ze Šumavy ).
Zulu-ebooks → seznam autorů → různé žánry *** (celkem 738 knih v různých formátech) ***
Dalších 1.300.000 výsledků u Google...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.