Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podsvicene počeštěné klávesy - jdou koupit?

Od: rotorod® odpovědí: 5 změna:

dobrý den

mám ntb dell latitude E6430 a je na něm podsvicena klávesnice. Jenže české znaky jsou jen nalepeny, a ty se odlepují. Jdou někde sehnat české klávesy podsvícene?

děkuji za info

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano lze sehnat. Originální od DELL s označením M6K96, po napsání do vyhledávače vám to vyhledá konkrétní eshopy, které ji prodávají.

05.09.18 08:52
hodnocení

děkuju

milos*
hodnocení

0x

Ano koupit jdou,já jsem si letos v červnu kupoval u této firmy:NEXTWIND - IT s.r.o. repasovaný počítač Dell Latitude E6520,S/NC5TKFS1 a v nabídce byla i tato nová česká podsvícená klávesnice,která je funkční pro počítače od DELL a to E6520,E6530,E6540,/Precision M4600 M4700 M4800 M6600 M6700 M6800 a stojí 2 441,00kč.I když tato nová klavesnice pro notebooky DELL,Rozložení:České Typ:07T427 se zárukou 24 měsíců je čínský výrobek,tak perfektní a já jí mohu jen doporučit.Namontovat si na notebook jí však musíte bud sám,nebo nějaký šikovný servis či mechanik domácí.Já si to dělal sám doma,néní to nic složitého,mimo to,jsem si sehnal perfektní video,které mě podrobně ukázalo postup této montáže,Jinak adresa firmy je: NEXTWIND - IT s.r.o. Slovanská alej 1960/24 326 00 Plzen a E-mail : info@nextwind.cz a www.nextwind.cz.To je vše s pozdravem Miloš

hodnocení

zdravím ,díky a za to video - odkaz budu rád

milos*
hodnocení

0x

Napište mě,na můj e-mail:milan6988@seznam.cz ++++++.Pošlu vám návod na montáž v podobě videa na YOUTUBE přímo na váši emailovou adresu. S pozdravem Miloš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]