Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mám ntb dell latitude E6430 a je na něm podsvicena klávesnice. Jenže české znaky jsou jen nalepeny, a ty se odlepují. Jdou někde sehnat české klávesy podsvícene?
děkuji za info
Ano koupit jdou,já jsem si letos v červnu kupoval u této firmy:NEXTWIND - IT s.r.o. repasovaný počítač Dell Latitude E6520,S/NC5TKFS1 a v nabídce byla i tato nová česká podsvícená klávesnice,která je funkční pro počítače od DELL a to E6520,E6530,E6540,/Precision M4600 M4700 M4800 M6600 M6700 M6800 a stojí 2 441,00kč.I když tato nová klavesnice pro notebooky DELL,Rozložení:České Typ:07T427 se zárukou 24 měsíců je čínský výrobek,tak perfektní a já jí mohu jen doporučit.Namontovat si na notebook jí však musíte bud sám,nebo nějaký šikovný servis či mechanik domácí.Já si to dělal sám doma,néní to nic složitého,mimo to,jsem si sehnal perfektní video,které mě podrobně ukázalo postup této montáže,Jinak adresa firmy je: NEXTWIND - IT s.r.o. Slovanská alej 1960/24 326 00 Plzen a E-mail : info@nextwind.cz a www.nextwind.cz.To je vše s pozdravem Miloš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.