Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Whatsapp web v mobilu

Od: smetreg* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, může mi někdo poradit, jak přinutit v mobilu webovou verzi Whatsappu, aby dělala co má? Mám v mobilu dva webové prohlížeče, oba se chovají stejně. V obou mám nastaveno, aby se vydávaly za desktop. Při prvním zadání adresy web.whatsapp.com mi to načetlo příslušnou stránku atd. Když jsem později chtěl na tuto stránku, a je úplně jedno, jestli byla otevřená na pozadí nebo regulérně ukončena, tak od té doby mě to tvrdohlavě přesměrovává na stránku www.whatsapp.com. A to i tehdy, když na této stránce poté kliknu na odkaz pro webové rozhraní Whatsappu, i tehdy, zadám-li tu adresu ručně, ctrl+c, ctrl+v, jdu-li Na ní přes výsledky Google - tvrdohlavě mě to přesměrovává na www.whatsapp.com.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já používám v mobilu Chrome a skutečně překládá web. na www. , ale stačí, když v možnostech prohlížeče zatrhnu volbu "Stránky pro počítač" a webové rozhraní se poté rozběhne viz obr

Whatsapp web v mobilu
smetreg*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Ano, to právě bylo první, co jsem udělal, aby si stránky myslely, že přistupuji ze stolního PC. Nicméně fungovalo to jen poprvé, při mém dalším pokusu o návštěvu už mě to přepisuje adresu na www. A to ať tu správnou (mnou zamýšlenou) adresu píšu ručně, nebo zkopírují a vložím, nebo se na ni pokusím vstoupit z výsledků Google, nebo i pokud kliknu na odkaz WhatsApp web, který je k dispozici na přesměrovaných stránkách, které mi to vnutí. Zkrátka při dalších návštěvách už to ignoruje mnou nastavené rozvržení pro PC.

Je to tak, při další návštěvě to opět překládá na www. Nicméně, po vymazání dat web.whatsapp.com opět funguje. Nevím, jaký je účel využívání webové verze v mobilu, když existuje aplikace, ale před každým spuštěním si tedy přes Nastavení Chrome -> Nastavení ->Ochrana soukromí -> vymazat data o prohlížení nastavte, že chcete promazat údaje ze serveru google a opět vám to půjde.

smetreg*
hodnocení

Děkuju, vyzkouším. Mohu prozradit i smysl mého počínání - mám dvě čísla, a na každé registraci WhatsApp. Nechci ty účty slučovat, a chci mít možnost operovat aspoň v nějaké malé míře i s druhým účtem. Můj mobil nepodporuje duální aplikace, že bych si udělal klon Whatsappu, ovšem s tím druhým účtem.

dqzs
hodnocení

0x
smetreg*
hodnocení

Děkuji, aplikaci v mobilu mám. Můj dotaz trvá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]