Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, no, můj dojem je, že si tazatel chce založit e-shop, kde bude za peníze prodávat SN (klíče) k PC hrám. Tedy, umožní tím z nelegálního SW udělat legální SW (a plně funkční). Pokud je tento můj dojem správný, tak to není asi moc "košér", pokud je tento můj dojem nesprávný, tak se omlouvám. Zdravím!
Pepo, mně (kvůli češtině) není úplně jasné, co vlastně chcete a na co se ptáte. Chcete založit e-shop s digitálními klíči k počítačovým hrám a hledáte e-shop (tím míníte "hotové řešení" e-shopu?), "kde dělají digi funkce".
(Nevím, co si představit pod e-shopem, který dělá digi funkce a které funkce.)
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Ok, sorry, ale takhle kultuře českého jazyka nepomůžeme, když budeme přehlížet (a v podstatě tak podporovat) lajdáctví v pravopisu. Škoda. Kam se človšk podívá, čeština upadá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.