Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokavany videa a skoro vse v noteboku

Od: hellen* odpovědí: 8 změna:

prosim poradte stahovala jsem vcera hry a najednou se mi ukazal zamek a ten blokuje vsechny videa,mp3 v notebooku da se to nejak odstranit?prosim poradte.dekuji

Zablokavany videa a skoro vse v noteboku

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Máte tam nějaký vir. Pokud vám zašifroval soubory, bude to problém a není jisté, že to vůbec půjde dostat do původního stavu.
Obraťte se co nejdřív na někoho, kdo tomu rozumí. Do té doby odpojte počítač od internetu a hlavně do něj nepřipojujte žádné datové úložiště (disk, flashku...)

Jde to dát do původního stavu celkem jednoduše. Disk naformátovat nebo lépe DOOPRAVDY smazat a načíst zpět poslední zálohu obrazu disku. Sice to bude nějakou tu hodinku trvat, ale bude po problému. ;)

Najdi si na internetu Eset online scanner a spusť. Zeptá se jestli chceš použít i kontrolu boot sektoru při spuštění tak mu to povol. Počítač se restartuje a proběhne test antiviru. Bude to asi pěknou chvíli trvat a možná přijdeš o napadené soubory. Antivir který máš v počítači očividně nefunguje tak přemýšlej kde se stala chyba.
nickys
31.08.18 12:46

*ee*

ernie, souhlasím ;) ale z vlastní zkušenosti s opravami počítačů a záchrany dat pro známé i neznámé počítám spíše s možností, že nic jako záloha neexistuje :)

hellen*
hodnocení

fotky a zbytek veci uz nedam dohromady?

nickys

Zkuste obnovu systému rstrui.exe do bodu před zavirováním, popřípadě obnovu ze stínové kopie přes Shadowexplorer. Úspěšně jsem obnovil některé adresáře pomocí Kaspersky RakhniDecryptor. Chce to ale něco o tom vědět, nebo předat odborníkovi.

hodnocení

0x

Některá z těch her byla zavirovaná. To se nevyplatí stahovat hacknuté hry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]