Dobrý den, už tento problém řeším pár hodin a pořád nevím, co s tím. Pořád mi to háže stejnou chybu :I could not see your service on 188.xx.xx.xxx on port (1337). přitom přesně postupuji podle návodu. přepnu na "listening for new connections a poté pomocí stránky canyouseeme.org se podívam na port 1337 a mělo by to napsat "Success: i can see... ale hodí to tu chybu. Možná budu vypadat jako kr*tén, ale jsem v tomto laik :D
1. Má router opravdu na WAN straně veřenou adresu adresu 188.x.x.x.?
2. Má PC na které to forwardujete opravdu přidělenou adresu 192.168.0.105?
Problém bude nejspíš v bodě jedna, provider vám přidělil adresu z neveřejného rozsahu, ta adresa 188... kterou vidíte zvenku je společná veřejná pro xy dalších jeho zákzníků.
Zkus celé přeinstalovat-pokud to jde. Vše co se toho týká programově odinstaluj, vyčisti registry, restartuj a nainstaluj znovu i s připojením "drátů". Jako by si to zapojoval poprvé. Někdy je to nejrychlejší řešení. Mohl si předtím přehlédnou něco v nastavení..
nickys
Četl jste tazatelův dotaz? S žádnou instalací ničeho nemá forwardování portu nic společného, je to síťařina.
olinl
nickys, janyk - Zjednodušeně píšu o celkovém "přeinstalování" routeru a o vymazání všech "dat", které se nainstalovaly na počítač po připojení a při instalaci routeru. No vidím, že jsem tam ten router v prvním příspěvku neuvedl. Uznávám že je potom těžké odhadnout, co jsem zamýšlel. Musím se polepšit..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.