Nejste přihlášen/a.
Připojil kabel OTG k mobilu s Androidem 4.2.2 / předem schváleno aplikací USB/OTG checker..combatible jako vhodný pro připojení / , zasunul USB flash pamět s nahranými soubory ... a NIC? Co dál, prosím poradte,díííík!
doplněno 02.09.18 18:07:
Dík za všechny rady. Asi je blbý mobil. Když jsem OTG kabel zapojil do tab Lenovo, bylo všechno OK. zdravím
0x
doplněno 31.08.18 14:21: Já mluvím o něčem takovém :
eshopeiffel.cz/...
Tam je jeden konec pro nabíječku a na těle hubu je přepínač který umožňuje volbu napájení zařízení v USB nebo dobíjení mobilu.
Jaký význam má pátý pin v tom vašem konektoru moc nechápu. Pokud mobil neumí dát 5V do zařízení, tak jak mu v tom pomůže další drát? Mezi námi .. myslel jsem si že podpora OTG je u dnešních mobilů samozřejmá.
A jen tak mezi námi, píše že má Android 4.2. To není zrovna novodobý model...
0x
OTG redukce má pětipinový microUSB. Běžné microUSB - USB redukce/kabely mají u microUSB jen standardně 4 piny a zařízení jako je myš nebo klíčenka k nim připojit nejde (jde mechanicky, ale nefunguje to).
Možná máš právě takovou redukci - bez OTG. Připojená klíčenka je tedy bez napájení.
0x
Pánové, přístroj MUSÍ podporovat OTG a pak k němu můžete připojit cokoli, i foťák. Zde fleška. Anroid 8.0.0.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.