Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domovská stránka

Od: hankas® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

přestala se mi zobrazovat domovská stránka i když jsem se pokušela znovu nastavit.

Skáče mi tam prázdná stránka. Také jsem se chtěla zeptat, zda musím mít programy,které jsou červeně označené. Mám W 10.

Děkuji

Domovská stránka
Domovská stránka #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, mám stejný prohlížeč (Firefox stejné verze) a když ho otevřu, tak vidím domovskou stránku (dle nastavení v Úpravy / Předvolby / Domovská stránka). Když otevřu nové okno, tak zase vidím domovskou stránku, ale když otevřu nový panel (viz Váš obrázek), tak tam domovskou stránku také nevidím - je tam (dle nastavení) buď prázdný panel nebo obsahuje zvolené z nastavení (Vyhledávání na webu, Top stránky či Vybrané a Útržky). Takže, musím si domovskou stránku v novém panelu vyvolat tlačítkem "domečku". Sice mám v nastavení volbu pro nový panel, aby zobrazil výchozí domovskou stránku, ale tu svou tam nedostanu (mně to moc nevadí a prostě si klepnu na "domeček"). Myslím, že jinak to udělat nejde. Zdravím!

P.S. S tím SW neporadím, ale raději bych ho tam ponechal.

doplněno 28.08.18 19:01:

111 - to neřeší, jak dostat domovskou stránku do nového panelu (což chce tazatelka a případně i já).

doplněno 28.08.18 19:36:

hankas - v tom případě Vám nešlo o nový panel, ale nezvládla jste základní nastavení (kam jsem Vás směroval i já).

111®

tak pardon

hodnocení

Samozřejmě, že klepu na domeček. Už mi to jde,syn mi to nastavil v možnostech,na domovské stránce.

Děkuji

hodnocení

Já jsem nic o novém panelu nepsala, jen že se mi nezobrazuje domovská stránka ( i když jsem klikala na domeček ) zkoušela jsem to nastavovat několikrát,ale nešlo to. Syn říkal, že ta "desítka" je tak trošku komplikovaná. Tak jsem to nezvládla :) Stejně si to nepamatuji, budu si muset napsat postup,co kdyby se mi to ještě někdy stalo :) Děkuji :)

ben®

hankas - vycházel jsem z Vašeho obrázku, kde je nový panel. No, hlavně, že už Vám to funguje. A tímto se i omlouvám @111, protože jsem ho "napadl" neoprávněně.

111®
hodnocení

2x

no je třeba si nastavit prohlížeč viz obrázek

Domovská stránka #3

hodnocení

2x

Ty programy jsou součástí nějakých jiných programů. Odstraněním by vám nejspíš něco přestalo fungovat.

gizellka*
hodnocení

0x

Mám také problém s domovskou stránkou seznam.cz.Ztratila se mi na tabletu Prestigio a už nejde nainstalovat zpět.Tak snad mi někdo poradí.Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]