Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přestala se mi zobrazovat domovská stránka i když jsem se pokušela znovu nastavit.
Skáče mi tam prázdná stránka. Také jsem se chtěla zeptat, zda musím mít programy,které jsou červeně označené. Mám W 10.
Děkuji
Dobrý den, mám stejný prohlížeč (Firefox stejné verze) a když ho otevřu, tak vidím domovskou stránku (dle nastavení v Úpravy / Předvolby / Domovská stránka). Když otevřu nové okno, tak zase vidím domovskou stránku, ale když otevřu nový panel (viz Váš obrázek), tak tam domovskou stránku také nevidím - je tam (dle nastavení) buď prázdný panel nebo obsahuje zvolené z nastavení (Vyhledávání na webu, Top stránky či Vybrané a Útržky). Takže, musím si domovskou stránku v novém panelu vyvolat tlačítkem "domečku". Sice mám v nastavení volbu pro nový panel, aby zobrazil výchozí domovskou stránku, ale tu svou tam nedostanu (mně to moc nevadí a prostě si klepnu na "domeček"). Myslím, že jinak to udělat nejde. Zdravím!
P.S. S tím SW neporadím, ale raději bych ho tam ponechal.
111 - to neřeší, jak dostat domovskou stránku do nového panelu (což chce tazatelka a případně i já).
hankas - v tom případě Vám nešlo o nový panel, ale nezvládla jste základní nastavení (kam jsem Vás směroval i já).
Samozřejmě, že klepu na domeček. Už mi to jde,syn mi to nastavil v možnostech,na domovské stránce.
Děkuji
Já jsem nic o novém panelu nepsala, jen že se mi nezobrazuje domovská stránka ( i když jsem klikala na domeček ) zkoušela jsem to nastavovat několikrát,ale nešlo to. Syn říkal, že ta "desítka" je tak trošku komplikovaná. Tak jsem to nezvládla Stejně si to nepamatuji, budu si muset napsat postup,co kdyby se mi to ještě někdy stalo
Děkuji
hankas - vycházel jsem z Vašeho obrázku, kde je nový panel. No, hlavně, že už Vám to funguje. A tímto se i omlouvám @111, protože jsem ho "napadl" neoprávněně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.