Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Absolute reminder

Od: slavo* odpovědí: 5 změna:

Na počítačí se mi začala objevovat tato hláška. - viz příloha.

Pravděpodobně to tam bylo nainstalované při koupi.

Zajímá mě co to je a jestli to můžu nějak dát pryč - odinstalovat.

Absolute reminder

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to zřejmě nějaká připomínací aplikace, kterou ti vnucuje prodejce. Já bych to odinstaloval.

scv®
hodnocení

0x

Jde o program na ochranu zařízení při krádeži - umožňuje sledování zařízení, jeho uzamknutí či smazání dat na dálku. Dříve se tento program jmenoval CompuTrace. Výrobce dělá i zabezpečení vozidel. Tohle konkrétní okno vám nabízí instalaci (zřejmě bezplatné) licence na 3 měsíce - další používání ale bude zpoplatněné. Pokud se toho chcete zbavit, projděte si nainstalované programy nebo programy spouštěné při startu systému, někde to tam bude.

slavo*
hodnocení

Pokud stisknu cancel, tak se mi objeví další toto okno a pokud vyberu volbu - do not remind me , tak okno zmizí, ale druhý den to tam je znova.

Absolute reminder #2
slavo*
hodnocení

Pokud ale stisknu install now tak se chvíli nic neděje a pak se objeví tato hláška

Absolute reminder #3

iz*
hodnocení

0x

Jestli o ten program nestojíte, odinstalujte jej, nebo aspoň zakažte v programech po spuštění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]