Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpress - objednávka bez zaplacení

Od: vasekk* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
chtěl bych se poradit, na aliexpressu jsem psal prodejci na slevu drahšího zboží, napsal mi ať zboží koupím, ale nezaplatím, že mi slevní cenu, pak zaplatím kartou, jen potřebuje č.objednávky.
Jak to udělat?
Když chci zboží koupit, dám ho do košíku a pak to chce hned zaplatit kartou, žádné č.objednávky tam není, jen zaplatit danou cenu.
Myslíte, že by to šlo udělat, kdybych přidal kartu na aliexpress?
Děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

3x

tak se špatně díváš. Před zaplacením je potvrzení o koupi. A až nakonec platíš, když nechceš, platbu neprovedeš, ale v zakoupených už bude potrzení o koupi a čekání na platbu. Zároveň je zboží označeno číslem (Order ID)

vasekk*
hodnocení

Mně to opravdu nejde, dám koupit a pak to chce zaplatit, vyjedu z toho a v zakoupených už to nemám :(
Navedete mě jak na to?
Děkuju

hodnocení

3x

Nenajdete to v "zakoupených", ale v "objednávkách".

vasekk*
hodnocení

Nevidím to ani v objednávkách :( půjte to ukázat na obrázku?
Děkuju

hodnocení

2x

Tak to je zvláštní.
Normálně by to mělo být uložené v objednávkách s tím, že u dané objednávky by měl být uveden stav, že se čeká na zaplacení.

hodnocení

2x

Kliknete na "My orders" a nahoře v menu máte možnost zobrazit pouze nezaplacené objednávky tím, že kliknete na "Awaiting payment".

vasekk*
hodnocení

Tak nezadal jsem číslo karty, ale "Other payment methods" a už mi to tam konečně skočilo.
Děkuji za pomoc, jste super :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]