Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mohl by mi prosím někdo vysvětlit jako pro úplného laika, jak spustit hru v notebooku bez CD mechaniky? Jde o HP Probook 450 G5. Slyšela jsem, že když si na něm chci zahrát hru z CD, lze nějakým způsobem propojit NTB s PC, který mechaniku má, a hru hrát tak, ale nemohu za žádných okolností přijít na to, jak, proto bych potřebovala návod srozumitelný pro IT-amatéra. Externí CD mechanika je samozřejmě v plánu, momentálně to ale není možné z důvodu financí, jako studentka teď opravdu nemohu dát ani stovku navíc než na školní věci. Děkuji
Dobrý den. Některé hry (zvláště dražší) mají ochranu proti kopírování, nelze tedy bez CD mechaniky hrát. Jinak by se to dalu udělat stáhnutím ISO souboru a přetáhnutí na flash disk.
Můžete prozradit, jaká to má být hra?
Tak tady si nejsem zcela jist, jestli ta ochrana pro originalitu nebude... Pokud by vám nevyhovovali níže zmíněné 3 varianty, můžete si koupit elektronickou licenci a instalovat z internetu.
Dobrý den, propojit PC a NTB ne, ale v PC s mechanikou si udělat z toho CD, kde je hra, soubor ISO. Tento zkopírovat do NTB (např. přenést na flashce) a zároveň si tam nainstalovat program tzv. virtuální mechaniku - potom připojíte soubor ISO do virtuální mechaniky a mělo by to fungovat. Zdravím!
praivo - já nepíši, že to nejde. Ovšem, já bych zvolil způsob, který jsem popsal (možno hrát hru v NTB a na libovolném místě).
Nepotřebujete CD mechaniku, ta už se snad do nových ntb ani nedává.
Stačí virtuální, nejčastěji se asi používá prográmek Daemon Tools Lite slunecnice.cz/...
A jak do toho démona vrazí data?
Jak jsem zmínil, záleží na ochraně hry. Jedno DVD (tuším s heroes of maight and magic) na démonovi vůbec nešlo, uvádělo to "neoriginální disk" a hra se nespustila.
Virtuální disk se dá použít, ale jak jsme vlastně všichni psali, nutné je nejrve dostat v jiném PC soubor ISO na flešku.
rosesworldsims.blog.cz/...
Jednoduše bych stáhl pirátskou verzi hry, místo cracku použil originální cd-key z toho vašeho dvd a nainstaloval no-cd mód. Takže budete mít nainstalovanou hru s legálním klíčem, s módem, který umožní hru bez dvd v mechanice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.